Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πηγάδια με πλοίο
Πηγάδια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πηγάδια
Πηγάδια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηράκλειο στο Πηγάδια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηράκλειο για Πηγάδια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηράκλειο για το Πηγάδια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηράκλειο Πηγάδια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηράκλειο προς Πηγάδια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηράκλειο προς Πηγάδια

Λιμάνι αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Πηγάδια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
189 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ηράκλειο Πηγάδια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ηράκλειο για Πηγάδια, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 136 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ηράκλειο προς Πηγάδια είναι 77 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ηράκλειο για το Πηγάδια είναι 6 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Πηγάδια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πηγάδια σε 6 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ηράκλειο στις 05:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια
77 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ηράκλειο Πηγάδια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 136 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ηράκλειο Πηγάδια
6 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πηγάδια
05:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πηγάδια
12:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πηγάδια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ηράκλειο στο Πηγάδια με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πηγάδια για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ηράκλειο Πηγάδια είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πηγάδια ήδη ξεκούραστοι.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Ηράκλειο, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Blue Star Ferries ή ANEK Lines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πηγάδια γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Ηράκλειο Πηγάδια
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ηράκλειο-Πηγάδια καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Πηγάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Ηράκλειο Πηγάδια
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηράκλειο-Πηγάδια και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Πηγάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πηγάδια από το Ηράκλειο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
8 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηράκλειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πηγάδια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Πηγάδια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηράκλειο:

Heraklion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πηγάδια

Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πηγάδια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Karpathos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ηράκλειο προς Πηγάδια
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο για το Πηγάδια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες για να καλύψετε τα 189 km μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια: Blue Star Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηράκλειο Πηγάδια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηράκλειο και Πηγάδια, θα διανύσετε 189 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 136 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 77 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 05:25 με προορισμό το Πηγάδια.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ηράκλειο στο Πηγάδια;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ηράκλειο στο Πηγάδια, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ηράκλειο Πηγάδια με τα πλοία ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ηράκλειο έως την αποβίβαση στο Πηγάδια. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο και το Πηγάδια.

Αναχώρηση από το Ηράκλειο με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο Πηγάδια, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ηράκλειο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Ηράκλειο - Πηγάδια / Πηγαίνετε στο γκισέ της ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πηγάδια / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ηράκλειο προς το Πηγάδια

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Πηγάδια, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πηγάδια:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πηγάδια / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πηγάδια από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ηράκλειο στο Πηγάδια με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πηγάδια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πηγάδια / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Πηγάδια είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πηγάδια αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης