Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέργκαμο με αεροπορικά
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερόνα
Βερόνα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Μπέργκαμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Μπέργκαμο.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ηράκλειο Μπέργκαμο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ηράκλειο προς Μπέργκαμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ηράκλειο Μπέργκαμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Μπέργκαμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέργκαμο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Μπέργκαμο

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
1738 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ηράκλειο προς το Μπέργκαμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέργκαμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ηράκλειο-Μπέργκαμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ηράκλειο προς το Μπέργκαμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέργκαμο για να καλύψουν την απόσταση των 1738 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Μπέργκαμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1738 km μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Μπέργκαμο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπέργκαμο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ηράκλειο Μπέργκαμο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ηράκλειο προς το Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Ηράκλειο-Μπέργκαμο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μπέργκαμο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μπέργκαμο.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μπέργκαμο.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Μπέργκαμο;

Λιμένες αναχώρησης στο Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέργκαμο

Orio Al Serio
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Μπέργκαμο.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ηράκλειο-Μπέργκαμο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ηράκλειο-Μπέργκαμο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μπέργκαμο.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Μπέργκαμο.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Ηράκλειο προς Μπέργκαμο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Μπέργκαμο.

Πλοία Ηράκλειο Μπέργκαμο

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπέργκαμο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ηράκλειο προς Μπέργκαμο ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ηράκλειο για το Μπέργκαμο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Μπέργκαμο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Ηράκλειο Μπέργκαμο

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο Μπέργκαμο

Λεωφορείο Ηράκλειο Μπέργκαμο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέργκαμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ηράκλειο-Μπέργκαμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ηράκλειο προς Μπέργκαμο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ηράκλειο-Μπέργκαμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Μπέργκαμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια λεωφορείου Ηράκλειο-Μπέργκαμο διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων και την κατηγορία της κράτησης. Σε γενικές γραμμές, τα πολύ φθηνά εισιτήρια και οι ειδικές προσφορές δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης, αλλά ορισμένες εταιρείες προσφέρουν επιλογές μερικής επιστροφής χρημάτων ή αναβολής. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο για Μπέργκαμο.

Εταιρείες λεωφορείων Ηράκλειο Μπέργκαμο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ηράκλειο Μπέργκαμο

Πτήσεις Ηράκλειο Μπέργκαμο

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Μπέργκαμο

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Μπέργκαμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης