Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κολωνία με αεροπορικά
Κολωνία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Κολωνία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Κολωνία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Κολωνία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Κολωνία.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Κολωνία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ηράκλειο προς Κολωνία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ηράκλειο στο Κολωνία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ηράκλειο Κολωνία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ηράκλειο - Κολωνία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ηράκλειο Κολωνία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Κολωνία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κολωνία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Κολωνία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Κολωνία

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
2265 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Κολωνία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Κολωνία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Κολωνία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2265 km μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Κολωνία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ηράκλειο Κολωνία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κολωνία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ηράκλειο στο Κολωνία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ηράκλειο ή του Κολωνία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ηράκλειο προς το Κολωνία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ηράκλειο-Κολωνία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ηράκλειο - Κολωνία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ηράκλειο στο Κολωνία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ηράκλειο-Κολωνία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ηράκλειο προς το Κολωνία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κολωνία για να καλύψουν την απόσταση των 2265 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Κολωνία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κολωνία

Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln-Ehrenfeld
Χάρτης
Köln-Mülheim
Χάρτης
Köln Süd
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Χάρτης
Köln-Chorweiler
Χάρτης
Köln-Chorweiler Nord
Χάρτης
Köln-Dellbrück
Χάρτης
Köln Hansaring
Χάρτης
Köln-Longerich
Χάρτης
Köln Volkhovener Weg
Χάρτης
Köln-Blumenberg
Χάρτης
Köln-Buchforst
Χάρτης
Köln-Holweide
Χάρτης
Köln-Nippes
Χάρτης
Köln-Stammheim
Χάρτης
Köln-Worringen
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Κολωνία

Cologne Bonn
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Κολωνία
Αναζήτηση διαμονής στο Κολωνία

Λεωφορείο Ηράκλειο Κολωνία

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ηράκλειο από Κολωνία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κολωνία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κολωνία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ηράκλειο-Κολωνία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ηράκλειο Κολωνία

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ηράκλειο Κολωνία

Τρένα Ηράκλειο Κολωνία

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ηράκλειο στο Κολωνία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ηράκλειο στο Κολωνία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κολωνία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ηράκλειο και Κολωνία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ηράκλειο προς το Κολωνία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ηράκλειο προς Κολωνία

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ηράκλειο Κολωνία

Πτήσεις Ηράκλειο Κολωνία

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Κολωνία

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Easyjet
Easyjet
Ellinair
Ellinair
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Κολωνία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης