Προτεινόμενη διαδρομή
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με πλοίο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηγουμενίτσα στο Μπάρι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηγουμενίτσα για Μπάρι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα για το Μπάρι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηγουμενίτσα Μπάρι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι

Λιμάνι αναχώρησης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Λιμάνι άφιξης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
341 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
11 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ηγουμενίτσα Μπάρι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ηγουμενίτσα για Μπάρι, θα βρείτε εισιτήρια από 47 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 285 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα προς Μπάρι είναι 131 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ηγουμενίτσα για το Μπάρι είναι 10 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες 46 λεπτά για να φτάσουν στο Μπάρι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μπάρι σε 10 ώρες 1 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ηγουμενίτσα στις 21:30. Το τελευταίο πλοίο για το Μπάρι αναχωρεί από το λιμάνι του Ηγουμενίτσα στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι
131 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ηγουμενίτσα Μπάρι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
47 € - 285 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ηγουμενίτσα Μπάρι
10 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
21:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μπάρι
07:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μπάρι
10:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπάρι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ηγουμενίτσα-Μπάρι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μπάρι.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ηγουμενίτσα Μπάρι, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Ηγουμενίτσα, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Μπάρι νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Superfast Ferries ή Ventouris Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Superfast Ferries Ηγουμενίτσα Μπάρι
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
Ventouris Ferries Ηγουμενίτσα Μπάρι
Ventouris Ferries
Η Ventouris Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Μπάρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Ventouris Ferries μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι. Η Ventouris Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μπάρι από το Ηγουμενίτσα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Ventouris Ferries
11 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηγουμενίτσα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπάρι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηγουμενίτσα

Τα πλοία της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries αναχωρούν για το Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηγουμενίτσα:

Igoumenitsa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπάρι

Τα πλοία της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries φτάνουν στο Μπάρι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bari Molo San Vito 4
Χάρτης
Bari Banchina Deposito Franco
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Μπάρι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηγουμενίτσα για το Μπάρι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 11 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 341 km μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Superfast Ferries και Ventouris Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι: Superfast Ferries και Ventouris Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηγουμενίτσα Μπάρι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι, θα διανύσετε 341 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 47 € για τη χαμηλότερη, έως 285 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 131 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ηγουμενίτσα στις 21:30 με προορισμό το Μπάρι.

Το τελευταίο πλοίο για Μπάρι αναχωρεί από το Ηγουμενίτσα συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Ηγουμενίτσα προς το Μπάρι

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ηγουμενίτσα στο Μπάρι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ηγουμενίτσα Μπάρι με τα πλοία Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ηγουμενίτσα έως την αποβίβαση στο Μπάρι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ηγουμενίτσα και το Μπάρι.

Επιβίβαση στο Ηγουμενίτσα

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ηγουμενίτσα Μπάρι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Superfast Ferries ή Ventouris Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηγουμενίτσα - Μπάρι / Στο Ηγουμενίτσα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπάρι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Superfast Ferries ή Ventouris Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ηγουμενίτσα και Μπάρι

Στα πλοία της Ventouris Ferries ή Superfast Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μπάρι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μπάρι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπάρι / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μπάρι από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μπάρι είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μπάρι μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπάρι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης