Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με πλοίο
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηγουμενίτσα στο Κέρκυρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα για το Κέρκυρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηγουμενίτσα Κέρκυρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Λιμάνι άφιξης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
32 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ηγουμενίτσα στο Κέρκυρα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέρκυρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ηγουμενίτσα μέχρι την αναχώρησή του από το Κέρκυρα. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ηγουμενίτσα έως το Κέρκυρα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ηγουμενίτσα Κέρκυρα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Agoudimos Lines Ηγουμενίτσα Κέρκυρα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Kerkyra Lines Ηγουμενίτσα Κέρκυρα
Kerkyra Lines
Η Kerkyra Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ηγουμενίτσα και του Κέρκυρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Kerkyra Lines μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Kerkyra Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηγουμενίτσα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέρκυρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηγουμενίτσα

Τα πλοία της ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines αναχωρούν για το Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηγουμενίτσα:

Igoumenitsa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Kerkyra Lines, Agoudimos Lines ή ANEK Lines φτάνουν στο Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kerkyra
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα: ANEK Lines, Agoudimos Lines και Kerkyra Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηγουμενίτσα Κέρκυρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα, θα διανύσετε 32 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ηγουμενίτσα στο Κέρκυρα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ηγουμενίτσα στο Κέρκυρα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ηγουμενίτσα έως την αποβίβαση στο Κέρκυρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Agoudimos Lines και Kerkyra Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ηγουμενίτσα και το Κέρκυρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ηγουμενίτσα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηγουμενίτσα Κέρκυρα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Kerkyra Lines, Agoudimos Lines ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέρκυρα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ηγουμενίτσα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Kerkyra Lines, Agoudimos Lines ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ηγουμενίτσα προς το Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Agoudimos Lines ή Kerkyra Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Κέρκυρα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κέρκυρα:

  • Το λιμάνι του Κέρκυρα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Κέρκυρα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Κέρκυρα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ηγουμενίτσα στο Κέρκυρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέρκυρα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέρκυρα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέρκυρα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κέρκυρα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης