Προτεινόμενη διαδρομή
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με αεροπορικά, λεωφορείο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζυρίχη στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζυρίχη στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Eurolines CH, Blablabus ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζυρίχη - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζυρίχη προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζυρίχη στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζυρίχη Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζυρίχη - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζυρίχη Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζυρίχη με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ζυρίχη Μπάρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ζυρίχη είτε στο Μπάρι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζυρίχη στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζυρίχη Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Ζυρίχη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
958 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζυρίχη Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Eurolines CH, Blablabus ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζυρίχη προς το Μπάρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 958 km μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζυρίχη Μπάρι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζυρίχη στο Μπάρι;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζυρίχη-Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζυρίχη στο Μπάρι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζυρίχη-Μπάρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ζυρίχη στο Μπάρι;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ζυρίχη Μπάρι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζυρίχη; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης
Zurich
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari S.Spirito
Χάρτης
Marconi
Χάρτης
Bari Torre a Mare
Χάρτης
Bari Zona Industriale
Χάρτης
Bari Palese-Macchie
Χάρτης
Bari Parco Sud
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζυρίχη Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Λεωφορείο Ζυρίχη Μπάρι

Τα λεωφορεία μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζυρίχη από Μπάρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπάρι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ζυρίχη Μπάρι

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζυρίχη Μπάρι

Τρένα Ζυρίχη Μπάρι

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ζυρίχη προς το Μπάρι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ζυρίχη προς το Μπάρι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ζυρίχη προς το Μπάρι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ζυρίχη προς Μπάρι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζυρίχη Μπάρι

Πτήσεις Ζυρίχη Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Ζυρίχη Μπάρι

Air Berlin
Air Berlin
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Darwin Airline
Darwin Airline
Helvetic Airways
Helvetic Airways
Alitalia
Alitalia
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ζυρίχη Μπάρι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ζυρίχη Μπάρι

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ζυρίχη στο Μπάρι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ζυρίχη προς Μπάρι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ζυρίχη και Μπάρι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ζυρίχη Μπάρι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ζυρίχη Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης