Προτεινόμενη διαδρομή
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βασιλεία
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζυρίχη στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζυρίχη στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, TGV Lyria, Eurolines CH ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζυρίχη - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζυρίχη προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζυρίχη στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζυρίχη Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζυρίχη - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζυρίχη Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζυρίχη με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ζυρίχη Λονδίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ζυρίχη είτε στο Λονδίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζυρίχη στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζυρίχη Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Ζυρίχη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
776 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζυρίχη Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζυρίχη στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, TGV Lyria, Eurolines CH ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζυρίχη στο Λονδίνο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ζυρίχη προς το Λονδίνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζυρίχη-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζυρίχη προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 776 km μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζυρίχη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζυρίχη στο Λονδίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζυρίχη-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ζυρίχη στο Λονδίνο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ζυρίχη προς το Λονδίνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζυρίχη; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης
Zurich
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ζυρίχη

Zurich HB
Χάρτης
Zürich Altstetten
Χάρτης
Zürich Oerlikon
Χάρτης
Zürich Flughafen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
London City
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζυρίχη Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Λεωφορείο Ζυρίχη Λονδίνο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζυρίχη από Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λονδίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ζυρίχη-Λονδίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Ζυρίχη Λονδίνο

Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζυρίχη Λονδίνο

Τρένα Ζυρίχη Λονδίνο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ζυρίχη προς το Λονδίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Ζυρίχη προς Λονδίνο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζυρίχη Λονδίνο

Πτήσεις Ζυρίχη Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Ζυρίχη Λονδίνο

KLM
KLM
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Vueling Airlines
Vueling Airlines
FlyBE
FlyBE
Luxair
Luxair
Ryanair
Ryanair
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Ζυρίχη Λονδίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ζυρίχη Λονδίνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ζυρίχη στο Λονδίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ζυρίχη προς Λονδίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ζυρίχη και Λονδίνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ζυρίχη Λονδίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ζυρίχη Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης