Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με αεροπορικά
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ζάκυνθος Ρώμη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ζάκυνθος προς Ρώμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάκυνθος στο Ρώμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζάκυνθος Ρώμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζάκυνθος - Ρώμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζάκυνθος Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάκυνθος με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ζάκυνθος Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ζάκυνθος είτε στο Ρώμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
851 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ρώμη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 851 km μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάκυνθος Ρώμη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρώμη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζάκυνθος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ζάκυνθος-Ρώμη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ζάκυνθος ή του Ρώμη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ζάκυνθος - Ρώμη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζάκυνθος-Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρώμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρώμη για να καλύψουν την απόσταση των 851 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζάκυνθος-Ρώμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ζάκυνθος στο Ρώμη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ζάκυνθος Ρώμη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρώμη

Roma Tiburtina
Χάρτης
Aeroporto Fiumicino
Χάρτης
Aeroporto Ciampino
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρώμη

Roma Termini
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Ρώμη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Ρώμη.

  • 1. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Ζάκυνθος-Ρώμη.
  • 2. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ζάκυνθος στο Ρώμη, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Ρώμη και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ζάκυνθος-Ρώμη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ρώμη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ζάκυνθος-Ρώμη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ρώμη.

Πλοία Ζάκυνθος Ρώμη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ζάκυνθος για το Ρώμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος - Ρώμη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ζάκυνθος προς Ρώμη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρώμη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Ζάκυνθος Ρώμη

Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
Red Star Ferries
Red Star Ferries
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος Ρώμη

Λεωφορείο Ζάκυνθος Ρώμη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζάκυνθος από Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρώμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ζάκυνθος-Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ζάκυνθος προς Ρώμη στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ζάκυνθος-Ρώμη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρώμη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων επιτρέπουν στους επιβάτες να τρώνε ή να πίνουν στα λεωφορεία Ζάκυνθος-Ρώμη, ορισμένες μάλιστα προσφέρουν υπηρεσία σνακ όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή ένα σάντουιτς. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγχετε τις ειδικές πολιτικές της κάθε εταιρείας πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάκυνθος Ρώμη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάκυνθος Ρώμη

Τρένα Ζάκυνθος Ρώμη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρώμη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ζάκυνθος προς Ρώμη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζάκυνθος Ρώμη

Πτήσεις Ζάκυνθος Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Ζάκυνθος Ρώμη

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάκυνθος Ρώμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ζάκυνθος Ρώμη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ζάκυνθος προς το Ρώμη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ζάκυνθος στο Ρώμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ζάκυνθος προς Ρώμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ζάκυνθος Ρώμη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ζάκυνθος και Ρώμη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ζάκυνθος Ρώμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ζάκυνθος Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης