Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ιθάκη
Ιθάκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Πάτρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Πάτρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Πάτρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Lefkada Palace, Kefalonian Lines ή Ionian Group), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Πάτρα.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Πάτρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ζάκυνθος Πάτρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Πάτρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Πάτρα

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
90 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Πάτρα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Πάτρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Πάτρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Lefkada Palace, Kefalonian Lines ή Ionian Group, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Πάτρα;

Λιμένες αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πάτρα

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Patras Terminal Ferry Nord
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Πάτρα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάτρα

Πλοία Ζάκυνθος Πάτρα

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Πάτρα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ζάκυνθος προς Πάτρα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Πάτρα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ζάκυνθος Πάτρα

Lefkada Palace
Lefkada Palace
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines
Ionian Group
Ionian Group
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ζάκυνθος Πάτρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης