Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με πλοίο
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ζάκυνθος στο Κέρκυρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ζάκυνθος για Κέρκυρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ζάκυνθος για το Κέρκυρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines ή Kerkyra Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ζάκυνθος Κέρκυρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ζάκυνθος προς Κέρκυρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ζάκυνθος προς Κέρκυρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
221 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ζάκυνθος-Κέρκυρα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέρκυρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ζάκυνθος έως το Κέρκυρα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ζάκυνθος με ένα πλοίο της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace που θα διανύσει τα 221 km μέχρι το Κέρκυρα με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Κέρκυρα τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Agoudimos Lines ή Lefkada Palace, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Agoudimos Lines Ζάκυνθος Κέρκυρα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Lefkada Palace Ζάκυνθος Κέρκυρα
Lefkada Palace
Η Lefkada Palace λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ζάκυνθος και του Κέρκυρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζάκυνθος-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Lefkada Palace μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Lefkada Palace

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ζάκυνθος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέρκυρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Τα πλοία της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace αναχωρούν για το Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ζάκυνθος:

Zakynthos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Lefkada Palace ή Agoudimos Lines φτάνουν στο Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kerkyra
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ζάκυνθος προς Κέρκυρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα: Agoudimos Lines και Lefkada Palace.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ζάκυνθος Κέρκυρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ζάκυνθος και Κέρκυρα, θα διανύσετε 221 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ζάκυνθος στο Κέρκυρα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ζάκυνθος στο Κέρκυρα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ζάκυνθος έως την αποβίβαση στο Κέρκυρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines και Kerkyra Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ζάκυνθος και το Κέρκυρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ζάκυνθος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ζάκυνθος Κέρκυρα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ζάκυνθος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ζάκυνθος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lefkada Palace ή Agoudimos Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ζάκυνθος - Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Ζάκυνθος, αναζητήστε τα γκισέ της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέρκυρα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ζάκυνθος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lefkada Palace ή Agoudimos Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ζάκυνθος προς το Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Κέρκυρα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κέρκυρα:

  • Το λιμάνι του Κέρκυρα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Κέρκυρα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Κέρκυρα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ζάκυνθος στο Κέρκυρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέρκυρα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέρκυρα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέρκυρα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κέρκυρα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης