Προτεινόμενη διαδρομή
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Εδιμβούργο με αεροπορικά
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Εδιμβούργο
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές
Ζάκυνθος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Εδιμβούργο
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος από το Εδιμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, East Coast, First TransPennine Express, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζάκυνθος - Εδιμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζάκυνθος προς Εδιμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ζάκυνθος Εδιμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ζάκυνθος - Εδιμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζάκυνθος με το Εδιμβούργο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Εδιμβούργο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Απόσταση
2699 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, East Coast, First TransPennine Express, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Εδιμβούργο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ζάκυνθος-Εδιμβούργο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Εδιμβούργο για να καλύψουν την απόσταση των 2699 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2699 km μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ζάκυνθος Εδιμβούργο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Εδιμβούργο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζάκυνθος νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ζάκυνθος ή του Εδιμβούργο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ζάκυνθος-Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ζάκυνθος - Εδιμβούργο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζάκυνθος; Πού θα φτάσω στο Εδιμβούργο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζάκυνθος Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Εδιμβούργο και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Ζάκυνθος προς Εδιμβούργο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Εδιμβούργο.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ζάκυνθος-Εδιμβούργο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ζάκυνθος-Εδιμβούργο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Εδιμβούργο.

Λεωφορείο Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ζάκυνθος-Εδιμβούργο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ζάκυνθος-Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ζάκυνθος προς Εδιμβούργο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ζάκυνθος από Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Εδιμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Εδιμβούργο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ζάκυνθος-Εδιμβούργο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ζάκυνθος Εδιμβούργο

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Τρένα Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Εδιμβούργο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ζάκυνθος στο Εδιμβούργο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ζάκυνθος και Εδιμβούργο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ζάκυνθος προς το Εδιμβούργο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ζάκυνθος προς Εδιμβούργο

CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Πτήσεις Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Αεροπορικές εταιρείες Ζάκυνθος Εδιμβούργο

FlyBE
FlyBE
Jet2.com
Jet2.com
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ζάκυνθος Εδιμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης