Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με αεροπορικά
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Ρόδος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Ρόδος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ρόδος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Ρόδος.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρόδος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ελσίνκι Ρόδος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ελσίνκι Ρόδος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Ρόδος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρόδος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Ρόδος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Ρόδος

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
2649 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρόδος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρόδος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Ρόδος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ελσίνκι προς το Ρόδος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2649 km μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρόδος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ελσίνκι Ρόδος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ελσίνκι στο Ρόδος;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ρόδος.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Ρόδος;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ρόδος και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ρόδος.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ελσίνκι στο Ρόδος, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Ρόδος και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ελσίνκι-Ρόδος είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ρόδος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ελσίνκι-Ρόδος. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ρόδος.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Ρόδος.

Πλοία Ελσίνκι Ρόδος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ελσίνκι για το Ρόδος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι - Ρόδος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ελσίνκι προς το Ρόδος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρόδος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ελσίνκι προς το Ρόδος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης των πλοίων μεταξύ Ελσίνκι και Ρόδος ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και την ημέρα της εβδομάδας. Συνιστάται να ελέγχετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία πριν από την κράτηση.

Εταιρείες πλοίων Ελσίνκι Ρόδος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι Ρόδος

Πτήσεις Ελσίνκι Ρόδος

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Ρόδος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Ρόδος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης