Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με αεροπορικά
Νάπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πούλα
Πούλα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Νάπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Νάπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Νάπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Νάπολη.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Νάπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ελσίνκι προς Νάπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Νάπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ελσίνκι Νάπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ελσίνκι - Νάπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ελσίνκι Νάπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Νάπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νάπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Νάπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Νάπολη

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
2272 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Νάπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Νάπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Νάπολη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2272 km μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ελσίνκι Νάπολη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ελσίνκι στο Νάπολη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ελσίνκι-Νάπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ελσίνκι στο Νάπολη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ελσίνκι-Νάπολη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Νάπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ελσίνκι

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Χάρτης
Helsinki Terminal 2
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης
Barra
Χάρτης
Napoli Porta Nolana
Χάρτης
Ponticelli
Χάρτης
Vesuvio - De Meis
Χάρτης
Via Gianturco
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη

Λεωφορείο Ελσίνκι Νάπολη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ελσίνκι από Νάπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νάπολη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ελσίνκι Νάπολη

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ελσίνκι Νάπολη

Τρένα Ελσίνκι Νάπολη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ελσίνκι προς το Νάπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ελσίνκι στο Νάπολη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Νάπολη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Νάπολη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ελσίνκι προς Νάπολη

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ελσίνκι Νάπολη

Πτήσεις Ελσίνκι Νάπολη

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Νάπολη

Wizzair
Wizzair
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Νάπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης