Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με αεροπορικά
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με πλοίο, τρένο για Αγία Πετρούπολη
Αγία Πετρούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Allegro, Russian Railways, VR, Smart Wings ή Finnair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ελσίνκι Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Ελσίνκι Ζάκυνθος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ελσίνκι - Ζάκυνθος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ελσίνκι Ζάκυνθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Ζάκυνθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάκυνθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
2506 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Allegro, Russian Railways, VR, Smart Wings ή Finnair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος;
Άνεση Το πλοίο Ελσίνκι-Ζάκυνθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ζάκυνθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ζάκυνθος.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ζάκυνθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2506 km μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ελσίνκι Ζάκυνθος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ζάκυνθος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ελσίνκι ή του Ζάκυνθος βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ελσίνκι-Ζάκυνθος θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ελσίνκι-Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ελσίνκι - Ζάκυνθος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Λιμένες αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki West Terminal
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki
Χάρτης
Pasila
Χάρτης
Helsinki Pasila
Χάρτης
Vantaa Tikkurila
Χάρτης
Oulunkylä
Χάρτης
Malmi
Χάρτης
Havukoski
Χάρτης
Pukinmäki
Χάρτης
Tapanila
Χάρτης
Puistola
Χάρτης
Rekola
Χάρτης
Hiekkaharju
Χάρτης
Koivukylä
Χάρτης
Hanala
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος.

  • 1. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Ελσίνκι-Ζάκυνθος.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Ελσίνκι-Ζάκυνθος είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ζάκυνθος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Ελσίνκι-Ζάκυνθος. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ζάκυνθος.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Ελσίνκι προς Ζάκυνθος. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Ζάκυνθος.

Πλοία Ελσίνκι Ζάκυνθος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ζάκυνθος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ελσίνκι για το Ζάκυνθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι - Ζάκυνθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στο πλοίο από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος, αλλά συνιστάται να ελέγξετε τις ειδικές απαιτήσεις της ακτοπλοϊκής εταιρείας σχετικά με τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων πριν από το ταξίδι.

Είναι δυνατόν να κλείσετε ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο από το Ελσίνκι για το Ζάκυνθος online στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας, αφού κάνετε μια αναζήτηση τιμής στη Vivanoda. Η κράτηση είναι πολύ απλή και ομαλή. Συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα και να λάβετε τις καλύτερες τιμές.

Τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης για το δρομολόγιο Ελσίνκι - Ζάκυνθος βρίσκονται στο Ελσίνκι και στο Ζάκυνθος αντίστοιχα. Τα λιμάνια είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο, δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξί.

Εταιρείες πλοίων Ελσίνκι Ζάκυνθος

St. Peter Line
St. Peter Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελσίνκι Ζάκυνθος

Τρένα Ελσίνκι Ζάκυνθος

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ελσίνκι στο Ζάκυνθος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ζάκυνθος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Ζάκυνθος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ελσίνκι προς το Ζάκυνθος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ελσίνκι προς Ζάκυνθος

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ελσίνκι Ζάκυνθος

Πτήσεις Ελσίνκι Ζάκυνθος

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Ζάκυνθος

Smart Wings
Smart Wings
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Rossiya
Rossiya
Ellinair
Ellinair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Ζάκυνθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης