Προτεινόμενη διαδρομή
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με αεροπορικά
Τορίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Εδιμβούργο στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Εδιμβούργο στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Coast, SNCF, National Express, MegaBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Εδιμβούργο - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Εδιμβούργο προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Εδιμβούργο στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Εδιμβούργο Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Εδιμβούργο - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Εδιμβούργο Τορίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Εδιμβούργο με το Τορίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τορίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Εδιμβούργο στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Εδιμβούργο Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
1430 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Coast, SNCF, National Express, MegaBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Εδιμβούργο προς το Τορίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1430 km μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Εδιμβούργο Τορίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Εδιμβούργο στο Τορίνο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Εδιμβούργο-Τορίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Εδιμβούργο στο Τορίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Εδιμβούργο-Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Εδιμβούργο; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Turin autostazione
Χάρτης
Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Porta Susa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τορίνο

Citta Di Torino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

Λεωφορείο Εδιμβούργο Τορίνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Εδιμβούργο από Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τορίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Εδιμβούργο Τορίνο

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Εδιμβούργο Τορίνο

Τρένα Εδιμβούργο Τορίνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Εδιμβούργο στο Τορίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο.

Τα τρένα μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Εδιμβούργο και Τορίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Εδιμβούργο προς Τορίνο

East Coast
East Coast
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Εδιμβούργο Τορίνο

Πτήσεις Εδιμβούργο Τορίνο

Αεροπορικές εταιρείες Εδιμβούργο Τορίνο

Jet2.com
Jet2.com
Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Ryanair
Ryanair
Transavia.com France
Transavia.com France
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Εδιμβούργο Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης