Προτεινόμενη διαδρομή
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ληντς
Ληντς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ληντς με τρένο, λεωφορείο, Carpooling
Ληντς
Δείτε τιμές
Εδιμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Newcastle Upon Tyne
Newcastle Upon Tyne
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ληντς
Ληντς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Εδιμβούργο στο Ληντς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο από το Ληντς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Εδιμβούργο στο Ληντς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, East Coast, First TransPennine Express, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Εδιμβούργο - Ληντς.

Για το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Ληντς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Εδιμβούργο προς Ληντς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Εδιμβούργο στο Ληντς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Εδιμβούργο Ληντς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Εδιμβούργο - Ληντς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Εδιμβούργο Ληντς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Εδιμβούργο με το Ληντς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ληντς σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Εδιμβούργο Ληντς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ληντς με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Εδιμβούργο είτε στο Ληντς.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Εδιμβούργο στο Ληντς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Εδιμβούργο Ληντς

Πόλη αναχώρησης
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
261 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Ληντς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Εδιμβούργο στο Ληντς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, East Coast, First TransPennine Express, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Εδιμβούργο προς το Ληντς;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 261 km μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Εδιμβούργο προς το Ληντς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Εδιμβούργο προς το Ληντς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ληντς πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Εδιμβούργο στο Ληντς;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Εδιμβούργο προς το Ληντς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ληντς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Εδιμβούργο-Ληντς μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Εδιμβούργο προς το Ληντς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ληντς για να καλύψουν την απόσταση των 261 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Εδιμβούργο στο Ληντς;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Εδιμβούργο-Ληντς θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Εδιμβούργο-Ληντς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Εδιμβούργο - Ληντς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Εδιμβούργο στο Ληντς;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Εδιμβούργο στο Ληντς είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Εδιμβούργο Ληντς. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Εδιμβούργο προς το Ληντς μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Εδιμβούργο; Πού θα φτάσω στο Ληντς;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ληντς

Leeds (Kirkgate)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ληντς

Leeds
Χάρτης
Bramley (West Yorks)
Χάρτης
Cross Gates
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Εδιμβούργο Ληντς
Αναζήτηση διαμονής στο Ληντς

Λεωφορείο Εδιμβούργο Ληντς

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ληντς για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Εδιμβούργο-Ληντς. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Εδιμβούργο Ληντς

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Εδιμβούργο Ληντς

Τρένα Εδιμβούργο Ληντς

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Εδιμβούργο στο Ληντς εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ληντς είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Εδιμβούργο προς το Ληντς τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Εδιμβούργο προς το Ληντς. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Εδιμβούργο προς Ληντς

CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Εδιμβούργο Ληντς

Πτήσεις Εδιμβούργο Ληντς

Αεροπορικές εταιρείες Εδιμβούργο Ληντς

FlyBE
FlyBE
Αναζήτηση για πτήσεις Εδιμβούργο Ληντς

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Εδιμβούργο Ληντς

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Εδιμβούργο στο Ληντς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Εδιμβούργο προς Ληντς, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Εδιμβούργο και Ληντς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Εδιμβούργο προς το Ληντς εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Εδιμβούργο Ληντς

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Εδιμβούργο Ληντς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης