Γλύφα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γλύφα στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γλύφα για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γλύφα για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γλύφα προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γλύφα προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γλύφα Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γλύφα προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γλύφα προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Γλύφα
Ελλάδα
Κεντρική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
50 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Γλύφα προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Γλύφα προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Γλύφα προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Anes Ferries στο Γλύφα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σκιάθος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Anes Ferries αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Σκιάθος.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Γλύφα στο Σκιάθος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Γλύφα Σκιάθος με τη Anes Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Γλύφα στο Σκιάθος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σκιάθος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Γλύφα Σκιάθος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γλύφα-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γλύφα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γλύφα

Τα πλοία της Anes Ferries αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γλύφα:

Glyfa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Anes Ferries φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος: Anes Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Γλύφα Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος, θα διανύσετε 50 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Γλύφα προς το Σκιάθος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Γλύφα στο Σκιάθος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Anes Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Γλύφα έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Γλύφα και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Γλύφα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Γλύφα Σκιάθος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Γλύφα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Γλύφα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Anes Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Γλύφα - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Γλύφα, αναζητήστε τα γκισέ της Anes Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Γλύφα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Anes Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Γλύφα και Σκιάθος

Στο πλοίο της Anes Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σκιάθος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκιάθος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης