Προτεινόμενη διαδρομή
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με αεροπορικά
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γλασκώβη από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γλασκώβη - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γλασκώβη προς Καλαμάτα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γλασκώβη Καλαμάτα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γλασκώβη - Καλαμάτα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γλασκώβη Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γλασκώβη με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γλασκώβη Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
2875 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γλασκώβη-Καλαμάτα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γλασκώβη - Καλαμάτα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γλασκώβη-Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καλαμάτα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καλαμάτα για να καλύψουν την απόσταση των 2875 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Γλασκώβη-Καλαμάτα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2875 km μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καλαμάτα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γλασκώβη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Γλασκώβη; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

Λεωφορείο Γλασκώβη Καλαμάτα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γλασκώβη από Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καλαμάτα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γλασκώβη-Καλαμάτα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γλασκώβη-Καλαμάτα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γλασκώβη-Καλαμάτα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γλασκώβη προς Καλαμάτα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γλασκώβη Καλαμάτα

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γλασκώβη Καλαμάτα

Τρένα Γλασκώβη Καλαμάτα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γλασκώβη στο Καλαμάτα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Καλαμάτα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γλασκώβη προς το Καλαμάτα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Γλασκώβη προς Καλαμάτα

Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γλασκώβη Καλαμάτα

Πτήσεις Γλασκώβη Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Γλασκώβη Καλαμάτα

Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Αναζήτηση για πτήσεις Γλασκώβη Καλαμάτα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης