Προτεινόμενη διαδρομή
Γκότινγκεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Στουτγάρδη με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκότινγκεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές
Γκότινγκεν
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Κασέλ
Κασέλ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκότινγκεν από το Στουτγάρδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκότινγκεν - Στουτγάρδη.

Για το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκότινγκεν προς Στουτγάρδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκότινγκεν Στουτγάρδη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκότινγκεν - Στουτγάρδη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκότινγκεν με το Στουτγάρδη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Στουτγάρδη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Στουτγάρδη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκότινγκεν είτε στο Στουτγάρδη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Πόλη αναχώρησης
Γκότινγκεν
Γερμανία
Κάτω Σαξονία
Πόλη προορισμού
Στουτγάρδη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
311 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκότινγκεν Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Στουτγάρδη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκότινγκεν-Στουτγάρδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Στουτγάρδη για να καλύψουν την απόσταση των 311 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γκότινγκεν-Στουτγάρδη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκότινγκεν-Στουτγάρδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκότινγκεν - Στουτγάρδη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 311 km μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Στουτγάρδη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκότινγκεν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκότινγκεν; Πού θα φτάσω στο Στουτγάρδη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκότινγκεν

Göttingen, Zoologische Institute
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκότινγκεν

Göttingen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Στουτγάρδη

Stuttgart Obertürkheim
Χάρτης
Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart-Vaihingen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Στουτγάρδη

Stuttgart Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Στουτγάρδη

Echterdingen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκότινγκεν Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη

Λεωφορείο Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκότινγκεν-Στουτγάρδη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκότινγκεν από Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Στουτγάρδη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκότινγκεν-Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκότινγκεν προς Στουτγάρδη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκότινγκεν-Στουτγάρδη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Γκότινγκεν Στουτγάρδη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Τρένα Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γκότινγκεν προς το Στουτγάρδη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη.

Εταιρείες τρένων από Γκότινγκεν προς Στουτγάρδη

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Πτήσεις Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Αεροπορικές εταιρείες Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκότινγκεν και Στουτγάρδη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκότινγκεν στο Στουτγάρδη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκότινγκεν προς Στουτγάρδη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκότινγκεν Στουτγάρδη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκότινγκεν Στουτγάρδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης