Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρενόμπλ από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Blablacar, Blablabus, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρενόμπλ - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκρενόμπλ προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρενόμπλ Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρενόμπλ - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκρενόμπλ είτε στο Τορίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρενόμπλ Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Γκρενόμπλ
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
154 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Blablacar, Blablabus, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Γκρενόμπλ Τορίνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τορίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρενόμπλ-Τορίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τορίνο για να καλύψουν την απόσταση των 154 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Γκρενόμπλ ή του Τορίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρενόμπλ-Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκρενόμπλ - Τορίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρενόμπλ; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble (Condillac-Universités)
Χάρτης
Grenoble
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble U.-Gières
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Turin autostazione
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Porta Susa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

Λεωφορείο Γκρενόμπλ Τορίνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκρενόμπλ από Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τορίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκρενόμπλ-Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκρενόμπλ προς Τορίνο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τορίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρενόμπλ Τορίνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρενόμπλ Τορίνο

Τρένα Γκρενόμπλ Τορίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Γκρενόμπλ προς Τορίνο

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρενόμπλ Τορίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκρενόμπλ Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γκρενόμπλ και Τορίνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τορίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκρενόμπλ προς Τορίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Γκρενόμπλ προς το Τορίνο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκρενόμπλ Τορίνο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκρενόμπλ Τορίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης