Προτεινόμενη διαδρομή
Γκρατς
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκρατς
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρατς στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρατς από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρατς στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρατς και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, FlixBus, Smart Wings, Austrian Airlines ή Niki Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρατς και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρατς - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γκρατς Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Γκρατς και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Γκρατς προς Κως

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρατς στο Κως, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρατς Κως με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρατς - Κως είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκρατς Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκρατς με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρατς στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρατς Κως

Πόλη αναχώρησης
Γκρατς
Αυστρία
Στυρία
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
1493 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρατς Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρατς στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρατς και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, FlixBus, Smart Wings, Austrian Airlines ή Niki Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρατς και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρατς και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρατς στο Κως;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρατς προς το Κως είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κως (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκρατς και Κως, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκρατς προς το Κως είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κως για να καλύψουν την απόσταση των 1493 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρατς-Κως μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρατς στο Κως;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Γκρατς ή του Κως βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γκρατς και Κως προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκρατς - Κως μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρατς-Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Γκρατς στο Κως;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Γκρατς και Κως αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Γκρατς και Κως μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Γκρατς και Κως μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κως.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκρατς προς το Κως;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκρατς προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκρατς και Κως είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1493 km μεταξύ Γκρατς και Κως.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκρατς προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κως πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκρατς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρατς; Πού θα φτάσω στο Κως;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρατς

Graz Puntigam
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρατς

Graz Hbf
Χάρτης
Graz Don Bosco
Χάρτης
Graz Liebenau Murpark
Χάρτης
Graz Ostbahnhof-Messe
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκρατς

Thalerhof
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρατς Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Γκρατς Κως

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Γκρατς για το Κως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γκρατς - Κως στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Γκρατς προς το Κως, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Γκρατς και Κως και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρατς και Κως. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γκρατς και Κως και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κως με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Γκρατς και Κως, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Γκρατς Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γκρατς Κως

Λεωφορείο Γκρατς Κως

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκρατς-Κως συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκρατς από Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κως, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκρατς και Κως είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκρατς-Κως, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρατς Κως

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρατς Κως

Τρένα Γκρατς Κως

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γκρατς προς το Κως μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γκρατς προς το Κως. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γκρατς και Κως, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Γκρατς και Κως είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Γκρατς προς Κως

ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρατς Κως

Πτήσεις Γκρατς Κως

Αεροπορικές εταιρείες Γκρατς Κως

Smart Wings
Smart Wings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γκρατς Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης