Προτεινόμενη διαδρομή
Γενεύη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γενεύη στο Ηράκλειο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γενεύη από το Ηράκλειο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γενεύη στο Ηράκλειο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines CH, FlixBus, Blablabus, Aegean Airlines ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γενεύη - Ηράκλειο.

Για το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηράκλειο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γενεύη Ηράκλειο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Γενεύη προς Ηράκλειο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γενεύη στο Ηράκλειο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Γενεύη Ηράκλειο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γενεύη με το Ηράκλειο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηράκλειο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γενεύη στο Ηράκλειο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γενεύη Ηράκλειο

Πόλη αναχώρησης
Γενεύη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
1997 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines CH, FlixBus, Blablabus, Aegean Airlines ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γενεύη προς το Ηράκλειο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γενεύη προς το Ηράκλειο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1997 km μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γενεύη Ηράκλειο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηράκλειο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γενεύη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γενεύη προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γενεύη στο Ηράκλειο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γενεύη προς το Ηράκλειο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηράκλειο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γενεύη προς το Ηράκλειο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηράκλειο για να καλύψουν την απόσταση των 1997 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Γενεύη-Ηράκλειο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Γενεύη στο Ηράκλειο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Γενεύη-Ηράκλειο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ηράκλειο.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηράκλειο.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γενεύη; Πού θα φτάσω στο Ηράκλειο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γενεύη

Geneva
Χάρτης
Genève aéroport secteur international
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γενεύη

Geneva-Cointrin International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Γενεύη στο Ηράκλειο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ηράκλειο.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Ηράκλειο.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Γενεύη-Ηράκλειο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Γενεύη-Ηράκλειο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ηράκλειο.
  • 3. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Γενεύη στο Ηράκλειο, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Ηράκλειο και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.

Πλοία Γενεύη Ηράκλειο

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Γενεύη για το Ηράκλειο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γενεύη - Ηράκλειο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηράκλειο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Γενεύη προς Ηράκλειο ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Γενεύη προς το Ηράκλειο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Γενεύη προς το Ηράκλειο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Γενεύη Ηράκλειο

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γενεύη Ηράκλειο

Λεωφορείο Γενεύη Ηράκλειο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γενεύη από Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ηράκλειο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γενεύη-Ηράκλειο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γενεύη και Ηράκλειο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ηράκλειο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γενεύη-Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γενεύη προς Ηράκλειο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γενεύη Ηράκλειο

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γενεύη Ηράκλειο

Πτήσεις Γενεύη Ηράκλειο

Αεροπορικές εταιρείες Γενεύη Ηράκλειο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Alitalia
Alitalia
Darwin Airline
Darwin Airline
Meridiana
Meridiana
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γενεύη Ηράκλειο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης