Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γένοβα στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γένοβα στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γένοβα - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γένοβα προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γένοβα στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γένοβα Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γένοβα - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γένοβα Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γένοβα και Τορίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γένοβα είτε στο Τορίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γένοβα στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γένοβα Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
123 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γένοβα στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γένοβα και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γένοβα και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γένοβα στο Τορίνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γένοβα προς το Τορίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τορίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γένοβα και Τορίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γένοβα-Τορίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γένοβα προς το Τορίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τορίνο για να καλύψουν την απόσταση των 123 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γένοβα στο Τορίνο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γένοβα στο Τορίνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γένοβα προς το Τορίνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γένοβα προς το Τορίνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γένοβα στο Τορίνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γένοβα και Τορίνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Γένοβα ή του Τορίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γένοβα-Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γένοβα - Τορίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γένοβα; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γένοβα

Genova Brignole
Χάρτης
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Nervi
Χάρτης
Genova Quarto dei Mille
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Lingotto
Χάρτης
Torino Porta Nuova
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γένοβα Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

Λεωφορείο Γένοβα Τορίνο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γένοβα-Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γένοβα προς Τορίνο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γένοβα και Τορίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γένοβα-Τορίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γένοβα-Τορίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Γένοβα Τορίνο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γένοβα Τορίνο

Τρένα Γένοβα Τορίνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γένοβα στο Τορίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Τορίνο.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γένοβα προς το Τορίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γένοβα προς το Τορίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γένοβα και Τορίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Γένοβα προς Τορίνο

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γένοβα Τορίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γένοβα Τορίνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γένοβα και Τορίνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γένοβα στο Τορίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γένοβα προς Τορίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γένοβα και Τορίνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γένοβα Τορίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γένοβα Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης