Βόλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκόπελος με πλοίο
Σκόπελος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βόλος στο Σκόπελος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βόλος για Σκόπελος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βόλος για το Σκόπελος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βόλος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βόλος προς το Σκόπελος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βόλος Σκόπελος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βόλος προς Σκόπελος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βόλος προς Σκόπελος

Λιμάνι αναχώρησης
Βόλος
Ελλάδα
Θεσσαλία
Λιμάνι άφιξης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
73 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βόλος Σκόπελος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βόλος για Σκόπελος, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 200 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βόλος προς Σκόπελος είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βόλος για το Σκόπελος είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σκόπελος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκόπελος σε 2 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σκόπελος αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βόλος προς το Σκόπελος
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βόλος Σκόπελος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 200 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βόλος Σκόπελος
3 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
11:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
16:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βόλος προς το Σκόπελος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βόλος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκόπελος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βόλος προς το Σκόπελος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Βόλος και Σκόπελος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Βόλος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σκόπελος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Βόλος και Σκόπελος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Βόλος στο Σκόπελος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βόλος-Σκόπελος με το πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Βόλος Σκόπελος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Σκόπελος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Σκόπελος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βόλος και Σκόπελος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Βόλος Σκόπελος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Βόλος και Σκόπελος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκόπελος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Βόλος Σκόπελος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Βόλος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Anes Ferries Βόλος Σκόπελος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Βόλος και Σκόπελος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκόπελος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
4 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Flying Dolphins Βόλος Σκόπελος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βόλος και του Σκόπελος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Βόλος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βόλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκόπελος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βόλος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βόλος:

Volos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skopelos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βόλος για το Σκόπελος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 73 km μεταξύ Βόλος και Σκόπελος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Σκόπελος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βόλος και Σκόπελος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βόλος και Σκόπελος: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βόλος Σκόπελος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βόλος και Σκόπελος, θα διανύσετε 73 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βόλος προς το Σκόπελος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 200 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βόλος στις 07:30 με προορισμό το Σκόπελος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκόπελος αναχωρεί από το Βόλος συνήθως στις 14:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βόλος προς το Σκόπελος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Βόλος και Σκόπελος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Βόλος έως την αποβίβαση στο Σκόπελος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βόλος και το Σκόπελος.

Επιβίβαση στο Βόλος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Βόλος Σκόπελος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βόλος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βόλος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Βόλος - Σκόπελος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Βόλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκόπελος / Από τον τερματικό σταθμό του Βόλος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Βόλος και Σκόπελος

Στα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Σκόπελος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σκόπελος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σκόπελος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σκόπελος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκόπελος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκόπελος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκόπελος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σκόπελος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης