Βόλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλόννησος με πλοίο
Αλόννησος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βόλος στο Αλόννησος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βόλος για Αλόννησος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βόλος για το Αλόννησος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βόλος προς το Αλόννησος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βόλος προς το Αλόννησος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βόλος Αλόννησος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βόλος προς Αλόννησος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βόλος προς Αλόννησος

Λιμάνι αναχώρησης
Βόλος
Ελλάδα
Θεσσαλία
Λιμάνι άφιξης
Αλόννησος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
88 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βόλος Αλόννησος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βόλος για Αλόννησος, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 206 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βόλος προς Αλόννησος είναι 92 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βόλος για το Αλόννησος είναι 4 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες για να φτάσουν στο Αλόννησος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αλόννησος σε 3 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Αλόννησος αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλος στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βόλος προς το Αλόννησος
92 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βόλος Αλόννησος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 206 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βόλος Αλόννησος
4 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αλόννησος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αλόννησος
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αλόννησος
11:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αλόννησος
17:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βόλος προς το Αλόννησος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βόλος προς το Αλόννησος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αλόννησος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βόλος προς το Αλόννησος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Βόλος-Αλόννησος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Αλόννησος γεμάτοι ενέργεια.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Για τη διέλευση από το Βόλος προς το Αλόννησος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Αλόννησος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Αλόννησος.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βόλος στο Αλόννησος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Αλόννησος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βόλος και Αλόννησος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Βόλος Αλόννησος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Βόλος και Αλόννησος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλόννησος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Βόλος Αλόννησος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Βόλος και Αλόννησος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Anes Ferries Βόλος Αλόννησος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Βόλος και Αλόννησος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλόννησος από το Βόλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
5 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Flying Dolphins Βόλος Αλόννησος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βόλος και του Αλόννησος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βόλος-Αλόννησος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Βόλος και Αλόννησος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βόλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αλόννησος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βόλος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Αλόννησος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βόλος:

Volos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αλόννησος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Αλόννησος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Alonissos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βόλος για το Αλόννησος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 88 km μεταξύ Βόλος και Αλόννησος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βόλος και Αλόννησος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βόλος και Αλόννησος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βόλος και Αλόννησος: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βόλος Αλόννησος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βόλος και Αλόννησος, θα διανύσετε 88 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βόλος προς το Αλόννησος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 206 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 92 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βόλος στις 07:30 με προορισμό το Αλόννησος.

Το τελευταίο πλοίο για Αλόννησος αναχωρεί από το Βόλος συνήθως στις 14:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Βόλος στο Αλόννησος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Βόλος και Αλόννησος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βόλος Αλόννησος με τα πλοία Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βόλος έως την αποβίβαση στο Αλόννησος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Βόλος και το Αλόννησος.

Αναχώρηση από το Βόλος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βόλος Αλόννησος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Βόλος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βόλος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Βόλος - Αλόννησος / Στον τερματικό σταθμό του Βόλος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αλόννησος / Στον τερματικό σταθμό του Βόλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Βόλος προς το Αλόννησος

Στο πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Αλόννησος, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αλόννησος:

  • Το λιμάνι του Αλόννησος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Αλόννησος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Βόλος στο Αλόννησος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Αλόννησος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Αλόννησος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Αλόννησος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Αλόννησος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης