Προτεινόμενη διαδρομή
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, Blue1, Finnair ή Brussels Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βρυξέλλες - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βρυξέλλες Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βρυξέλλες προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βρυξέλλες Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βρυξέλλες με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βρυξέλλες Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Βρυξέλλες
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
1648 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, Blue1, Finnair ή Brussels Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βρυξέλλες προς το Ελσίνκι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1648 km μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βρυξέλλες Ελσίνκι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ελσίνκι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βρυξέλλες στο Ελσίνκι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Βρυξέλλες-Ελσίνκι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βρυξέλλες; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βρυξέλλες

Bruxelles-Nord
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βρυξέλλες

Brussels-Zaventem International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Βρυξέλλες Ελσίνκι

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βρυξέλλες προς το Ελσίνκι, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βρυξέλλες και Ελσίνκι προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Βρυξέλλες Ελσίνκι

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βρυξέλλες Ελσίνκι

Λεωφορείο Βρυξέλλες Ελσίνκι

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βρυξέλλες από Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ελσίνκι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βρυξέλλες-Ελσίνκι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βρυξέλλες-Ελσίνκι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βρυξέλλες Ελσίνκι

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βρυξέλλες Ελσίνκι

Πτήσεις Βρυξέλλες Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Βρυξέλλες Ελσίνκι

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Brussels Airlines
Brussels Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Βρυξέλλες Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης