Προτεινόμενη διαδρομή
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερόνα με αεροπορικά, λεωφορείο
Βερόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βρυξέλλες στο Βερόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες από το Βερόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βρυξέλλες στο Βερόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βρυξέλλες - Βερόνα.

Για το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Βερόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βρυξέλλες προς Βερόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βρυξέλλες στο Βερόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βρυξέλλες Βερόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βρυξέλλες - Βερόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βρυξέλλες Βερόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βρυξέλλες με το Βερόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βρυξέλλες Βερόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βρυξέλλες είτε στο Βερόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βρυξέλλες στο Βερόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βρυξέλλες Βερόνα

Πόλη αναχώρησης
Βρυξέλλες
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
777 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Βερόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Βερόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερόνα για να καλύψουν την απόσταση των 777 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βερόνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βρυξέλλες νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βρυξέλλες ή του Βερόνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βρυξέλλες - Βερόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βρυξέλλες; Πού θα φτάσω στο Βερόνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βρυξέλλες

Bruxelles-Nord
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βρυξέλλες

Bruxelles-Central
Χάρτης
Bruxelles-Schuman
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης
Bruxelles-Luxembourg
Χάρτης
Bruxelles-Nord
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βρυξέλλες

Brussels-Zaventem International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα

Λεωφορείο Βρυξέλλες Βερόνα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βρυξέλλες-Βερόνα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βρυξέλλες από Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βερόνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βρυξέλλες Βερόνα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βρυξέλλες Βερόνα

Τρένα Βρυξέλλες Βερόνα

Τα τρένα μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα.

Εταιρείες τρένων από Βρυξέλλες προς Βερόνα

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βρυξέλλες Βερόνα

Πτήσεις Βρυξέλλες Βερόνα

Αεροπορικές εταιρείες Βρυξέλλες Βερόνα

Darwin Airline
Darwin Airline
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Βρυξέλλες Βερόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βρυξέλλες Βερόνα

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες στο Βερόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βρυξέλλες προς Βερόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βρυξέλλες προς το Βερόνα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Βερόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βρυξέλλες Βερόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βρυξέλλες Βερόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης