Προτεινόμενη διαδρομή
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φρανκφούρτη με αεροπορικά
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βουκουρέστι από το Φρανκφούρτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βουκουρέστι - Φρανκφούρτη.

Για το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βουκουρέστι προς Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βουκουρέστι Φρανκφούρτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βουκουρέστι - Φρανκφούρτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βουκουρέστι με το Φρανκφούρτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φρανκφούρτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Πόλη αναχώρησης
Βουκουρέστι
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Απόσταση
1454 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουκουρέστι Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βουκουρέστι - Φρανκφούρτη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φρανκφούρτη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βουκουρέστι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φρανκφούρτη για να καλύψουν την απόσταση των 1454 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βουκουρέστι; Πού θα φτάσω στο Φρανκφούρτη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βουκουρέστι

Otopeni International
Χάρτης
Baneasa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουκουρέστι Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη

Λεωφορείο Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βουκουρέστι και Φρανκφούρτη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φρανκφούρτη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βουκουρέστι-Φρανκφούρτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βουκουρέστι προς Φρανκφούρτη στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βουκουρέστι-Φρανκφούρτη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Τρένα Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βουκουρέστι στο Φρανκφούρτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φρανκφούρτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βουκουρέστι προς το Φρανκφούρτη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Βουκουρέστι προς Φρανκφούρτη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Πτήσεις Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Αεροπορικές εταιρείες Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Germanwings
Germanwings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Iran Air
Iran Air
Αναζήτηση για πτήσεις Βουκουρέστι Φρανκφούρτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης