Προτεινόμενη διαδρομή
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με αεροπορικά
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βουκουρέστι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Craiova
Craiova
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βουκουρέστι στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βουκουρέστι από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βουκουρέστι στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CFR Călători, Alitalia, Tarom, Vueling Airlines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βουκουρέστι - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βουκουρέστι Ρώμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βουκουρέστι - Ρώμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βουκουρέστι Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βουκουρέστι με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βουκουρέστι στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βουκουρέστι Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Βουκουρέστι
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
1139 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουκουρέστι Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βουκουρέστι στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CFR Călători, Alitalia, Tarom, Vueling Airlines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βουκουρέστι στο Ρώμη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βουκουρέστι-Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βουκουρέστι προς το Ρώμη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1139 km μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρώμη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βουκουρέστι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βουκουρέστι; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Σταθμοί αναχώρησης στο Βουκουρέστι

Carpaţi h.(900)
Χάρτης
Bucureşti Basarab h.
Χάρτης
Bucureşti Nord Gr.B
Χάρτης
Bucureşti Nord Gr.A
Χάρτης
Bucureşti Băneasa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βουκουρέστι

Otopeni International
Χάρτης
Baneasa
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βουκουρέστι Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

Τρένα Βουκουρέστι Ρώμη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βουκουρέστι στο Ρώμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βουκουρέστι και Ρώμη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βουκουρέστι προς το Ρώμη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βουκουρέστι προς το Ρώμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Βουκουρέστι προς Ρώμη

CFR Călători
CFR Călători
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βουκουρέστι Ρώμη

Πτήσεις Βουκουρέστι Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Βουκουρέστι Ρώμη

Alitalia
Alitalia
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Carpatair
Carpatair
Αναζήτηση για πτήσεις Βουκουρέστι Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης