Βιέννη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γκρατς με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Γκρατς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βιέννη στο Γκρατς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βιέννη από το Γκρατς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βιέννη στο Γκρατς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Γκρατς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Γκρατς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βιέννη - Γκρατς.

Για το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Γκρατς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βιέννη προς Γκρατς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βιέννη στο Γκρατς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βιέννη Γκρατς με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βιέννη - Γκρατς είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βιέννη Γκρατς

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Γκρατς είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γκρατς με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βιέννη είτε στο Γκρατς.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βιέννη στο Γκρατς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βιέννη Γκρατς

Πόλη αναχώρησης
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Πόλη προορισμού
Γκρατς
Αυστρία
Στυρία
Απόσταση
145 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Γκρατς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Γκρατς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βιέννη και Γκρατς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βιέννη και Γκρατς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Γκρατς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βιέννη στο Γκρατς;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Βιέννη και Γκρατς προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βιέννη-Γκρατς θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βιέννη-Γκρατς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βιέννη - Γκρατς μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βιέννη στο Γκρατς;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βιέννη και Γκρατς, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βιέννη προς το Γκρατς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γκρατς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βιέννη-Γκρατς μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βιέννη προς το Γκρατς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γκρατς για να καλύψουν την απόσταση των 145 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Γκρατς;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βιέννη προς το Γκρατς είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Γκρατς είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βιέννη Γκρατς. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βιέννη; Πού θα φτάσω στο Γκρατς;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Vienna (central station)
Χάρτης
Vienna (Karlsplatz)
Χάρτης
Vienna VIE
Χάρτης
Vienna Matzleinsdorferplatz
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Wien Meidling
Χάρτης
Wien Floridsdorf
Χάρτης
Wien Handelskai
Χάρτης
Wien Hbf
Χάρτης
Wien Matzleinsdorfer Platz (ÖBB)
Χάρτης
Wien Mitte-Landstraße
Χάρτης
Wien Praterstern
Χάρτης
Wien Quartier Belvedere
Χάρτης
Wien Rennweg
Χάρτης
Wien Traisengasse
Χάρτης
None
None

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκρατς

Graz (Girardigasse)
Χάρτης
Graz Murpark
Χάρτης
Graz Puntigam
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γκρατς

Graz Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Γκρατς
Αναζήτηση διαμονής στο Γκρατς

Λεωφορείο Βιέννη Γκρατς

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βιέννη και Γκρατς συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γκρατς για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Γκρατς προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βιέννη-Γκρατς συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βιέννη από Γκρατς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γκρατς, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βιέννη Γκρατς

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βιέννη Γκρατς

Τρένα Βιέννη Γκρατς

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βιέννη στο Γκρατς εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γκρατς είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βιέννη στο Γκρατς. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Γκρατς.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βιέννη προς το Γκρατς μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βιέννη προς το Γκρατς, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Βιέννη προς Γκρατς

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βιέννη Γκρατς

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βιέννη Γκρατς

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Γκρατς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βιέννη προς Γκρατς, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βιέννη και Γκρατς εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βιέννη Γκρατς

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βιέννη Γκρατς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης