Βιέννη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίνσμπρουκ με Carpooling, τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά
Ίνσμπρουκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βιέννη από το Ίνσμπρουκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, Hellö ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βιέννη - Ίνσμπρουκ.

Για το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βιέννη προς Ίνσμπρουκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βιέννη Ίνσμπρουκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βιέννη - Ίνσμπρουκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βιέννη Ίνσμπρουκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βιέννη με το Ίνσμπρουκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίνσμπρουκ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βιέννη Ίνσμπρουκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ίνσμπρουκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βιέννη είτε στο Ίνσμπρουκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βιέννη Ίνσμπρουκ

Πόλη αναχώρησης
Βιέννη
Αυστρία
Βιέννη
Πόλη προορισμού
Ίνσμπρουκ
Αυστρία
Τιρόλο
Απόσταση
387 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο, λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, Hellö ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ίνσμπρουκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Βιέννη-Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ίνσμπρουκ για να καλύψουν την απόσταση των 387 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βιέννη-Ίνσμπρουκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βιέννη-Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βιέννη - Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 387 km μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ίνσμπρουκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βιέννη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βιέννη Ίνσμπρουκ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βιέννη Ίνσμπρουκ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βιέννη; Πού θα φτάσω στο Ίνσμπρουκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βιέννη

(VIB) Vienna International Busterminal
Χάρτης
Vienna (central station)
Χάρτης
Vienna Erdberg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βιέννη

Wien Westbahnhof
Χάρτης
Wien Hütteldorf
Χάρτης
Wien Meidling
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βιέννη

Vienna-Schwechat International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Innsbruck Südbahnstraße
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Innsbruck Westbahnhof
Χάρτης
Innsbruck Allerheiligenhöfe
Χάρτης
Innsbruck Hötting
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίνσμπρουκ

Kranebitten
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βιέννη Ίνσμπρουκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ίνσμπρουκ

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Βιέννη-Ίνσμπρουκ είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Ίνσμπρουκ σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Βιέννη προς Ίνσμπρουκ. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Ίνσμπρουκ.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Βιέννη-Ίνσμπρουκ είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ίνσμπρουκ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Βιέννη-Ίνσμπρουκ. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ίνσμπρουκ.

Λεωφορείο Βιέννη Ίνσμπρουκ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βιέννη-Ίνσμπρουκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βιέννη προς Ίνσμπρουκ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βιέννη από Ίνσμπρουκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ίνσμπρουκ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ίνσμπρουκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία Βιέννη-Ίνσμπρουκ είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Βιέννη Ίνσμπρουκ

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βιέννη Ίνσμπρουκ

Τρένα Βιέννη Ίνσμπρουκ

Τα τρένα μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βιέννη στο Ίνσμπρουκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βιέννη προς το Ίνσμπρουκ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Βιέννη προς Ίνσμπρουκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
MÁV
MÁV
WestBahn
WestBahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βιέννη Ίνσμπρουκ

Πτήσεις Βιέννη Ίνσμπρουκ

Αεροπορικές εταιρείες Βιέννη Ίνσμπρουκ

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βιέννη Ίνσμπρουκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βιέννη Ίνσμπρουκ

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στις μεταφορές με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βιέννη και Ίνσμπρουκ, ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού. Είναι σημαντικό να το ελέγξετε με τον οδηγό πριν από την κράτηση.

Τα καθίσματα του carpool ποικίλλουν σε άνεση ανάλογα με τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται και τις προτιμήσεις του οδηγού. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις λεπτομέρειες του οχήματος με τον οδηγό πριν από την κράτηση.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βιέννη Ίνσμπρουκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βιέννη Ίνσμπρουκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης