Προτεινόμενη διαδρομή
Βερόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κάλιαρι με αεροπορικά
Κάλιαρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Δείτε τιμές
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερόνα στο Κάλιαρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα από το Κάλιαρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερόνα στο Κάλιαρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερόνα - Κάλιαρι.

Για το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Κάλιαρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερόνα προς Κάλιαρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερόνα στο Κάλιαρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερόνα Κάλιαρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερόνα - Κάλιαρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερόνα Κάλιαρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερόνα με το Κάλιαρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κάλιαρι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βερόνα Κάλιαρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κάλιαρι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βερόνα είτε στο Κάλιαρι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερόνα στο Κάλιαρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερόνα Κάλιαρι

Πόλη αναχώρησης
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
709 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερόνα Κάλιαρι
Αναζήτηση διαμονής στο Κάλιαρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Κάλιαρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Κάλιαρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βερόνα στο Κάλιαρι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βερόνα προς το Κάλιαρι.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βερόνα στο Κάλιαρι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερόνα στο Κάλιαρι;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερόνα-Κάλιαρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερόνα προς το Κάλιαρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 709 km μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βερόνα προς το Κάλιαρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερόνα στο Κάλιαρι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βερόνα προς το Κάλιαρι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κάλιαρι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερόνα-Κάλιαρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερόνα; Πού θα φτάσω στο Κάλιαρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κάλιαρι

Elmas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερόνα Κάλιαρι
Αναζήτηση διαμονής στο Κάλιαρι

Λεωφορείο Βερόνα Κάλιαρι

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερόνα-Κάλιαρι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βερόνα-Κάλιαρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βερόνα προς Κάλιαρι στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βερόνα-Κάλιαρι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Βερόνα Κάλιαρι

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερόνα Κάλιαρι

Τρένα Βερόνα Κάλιαρι

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βερόνα προς το Κάλιαρι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βερόνα προς το Κάλιαρι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Βερόνα προς Κάλιαρι

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερόνα Κάλιαρι

Πτήσεις Βερόνα Κάλιαρι

Αεροπορικές εταιρείες Βερόνα Κάλιαρι

Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βερόνα Κάλιαρι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βερόνα Κάλιαρι

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερόνα και Κάλιαρι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερόνα στο Κάλιαρι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βερόνα προς Κάλιαρι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βερόνα Κάλιαρι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βερόνα Κάλιαρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης