Προτεινόμενη διαδρομή
Βερόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Βερόνα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερόνα στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερόνα στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερόνα και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines ή Meridiana), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερόνα και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερόνα - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερόνα προς Αθηνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερόνα στο Αθηνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερόνα Αθηνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερόνα - Αθηνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερόνα Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερόνα με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερόνα στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερόνα Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
1340 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερόνα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερόνα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερόνα και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines ή Meridiana, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερόνα και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερόνα και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερόνα στο Αθηνα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βερόνα και Αθηνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Βερόνα και Αθηνα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βερόνα - Αθηνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερόνα-Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερόνα στο Αθηνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βερόνα και Αθηνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βερόνα προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αθηνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βερόνα προς το Αθηνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αθηνα για να καλύψουν την απόσταση των 1340 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερόνα-Αθηνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερόνα προς το Αθηνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βερόνα προς το Αθηνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερόνα και Αθηνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1340 km μεταξύ Βερόνα και Αθηνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αθηνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βερόνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βερόνα προς το Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερόνα; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερόνα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

Λεωφορείο Βερόνα Αθηνα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βερόνα-Αθηνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βερόνα προς Αθηνα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βερόνα και Αθηνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερόνα-Αθηνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βερόνα και Αθηνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αθηνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Βερόνα Αθηνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερόνα Αθηνα

Τρένα Βερόνα Αθηνα

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βερόνα προς το Αθηνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βερόνα στο Αθηνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βερόνα και Αθηνα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βερόνα προς το Αθηνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βερόνα και Αθηνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βερόνα προς Αθηνα

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερόνα Αθηνα

Πτήσεις Βερόνα Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Βερόνα Αθηνα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Belle Air
Belle Air
Livingston
Livingston
Blu-express
Blu-express
Ryanair
Ryanair
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Βερόνα Αθηνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης