Προτεινόμενη διαδρομή
Βερολίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερολίνο στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερολίνο από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερολίνο στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερολίνο - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερολίνο προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερολίνο στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερολίνο Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερολίνο - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερολίνο Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερολίνο με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βερολίνο Λονδίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βερολίνο είτε στο Λονδίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερολίνο στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερολίνο Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
932 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερολίνο στο Λονδίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερολίνο-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερολίνο στο Λονδίνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βερολίνο-Λονδίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερολίνο-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερολίνο προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 932 km μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βερολίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Λονδίνο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Λονδίνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερολίνο προς το Λονδίνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερολίνο; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin-Schönefeld Flughafen
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

London City
Χάρτης
Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Λεωφορείο Βερολίνο Λονδίνο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βερολίνο-Λονδίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερολίνο-Λονδίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Βερολίνο Λονδίνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
CityBusExpress
CityBusExpress
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερολίνο Λονδίνο

Τρένα Βερολίνο Λονδίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βερολίνο προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βερολίνο προς το Λονδίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βερολίνο στο Λονδίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο.

Εταιρείες τρένων από Βερολίνο προς Λονδίνο

Eurostar
Eurostar
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερολίνο Λονδίνο

Πτήσεις Βερολίνο Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Βερολίνο Λονδίνο

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Transavia.com
Transavia.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Βερολίνο Λονδίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βερολίνο Λονδίνο

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Λονδίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βερολίνο προς Λονδίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Λονδίνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βερολίνο Λονδίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βερολίνο Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης