Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με τρένο, αεροπορικά
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βενετία στο Μπρίντιζι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βενετία από το Μπρίντιζι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βενετία στο Μπρίντιζι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Volotea, Ryanair ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βενετία - Μπρίντιζι.

Για το ταξίδι σας από το Βενετία στο Μπρίντιζι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βενετία προς Μπρίντιζι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βενετία στο Μπρίντιζι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βενετία Μπρίντιζι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βενετία - Μπρίντιζι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βενετία Μπρίντιζι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βενετία με το Μπρίντιζι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρίντιζι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βενετία Μπρίντιζι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπρίντιζι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βενετία είτε στο Μπρίντιζι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βενετία στο Μπρίντιζι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βενετία Μπρίντιζι

Πόλη αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
701 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Μπρίντιζι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίντιζι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Μπρίντιζι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Μπρίντιζι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Volotea, Ryanair ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Μπρίντιζι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βενετία προς το Μπρίντιζι.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βενετία στο Μπρίντιζι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βενετία προς το Μπρίντιζι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 701 km μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βενετία προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βενετία στο Μπρίντιζι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βενετία προς το Μπρίντιζι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπρίντιζι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βενετία-Μπρίντιζι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βενετία στο Μπρίντιζι;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βενετία-Μπρίντιζι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βενετία; Πού θα φτάσω στο Μπρίντιζι;

Σταθμοί αναχώρησης στο Βενετία

Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης
Treviso
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρίντιζι

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπρίντιζι

Brindisi
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπρίντιζι

Papola Casale
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Μπρίντιζι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίντιζι

Λεωφορείο Βενετία Μπρίντιζι

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βενετία-Μπρίντιζι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπρίντιζι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βενετία-Μπρίντιζι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βενετία προς Μπρίντιζι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βενετία Μπρίντιζι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βενετία Μπρίντιζι

Τρένα Βενετία Μπρίντιζι

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βενετία προς το Μπρίντιζι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βενετία στο Μπρίντιζι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπρίντιζι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βενετία προς το Μπρίντιζι, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Βενετία προς Μπρίντιζι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βενετία Μπρίντιζι

Πτήσεις Βενετία Μπρίντιζι

Αεροπορικές εταιρείες Βενετία Μπρίντιζι

Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Βενετία Μπρίντιζι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βενετία Μπρίντιζι

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Μπρίντιζι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βενετία Μπρίντιζι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βενετία Μπρίντιζι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης