Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κατάνια με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο
Κατάνια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Κατάνια
Κατάνια
Δείτε τιμές
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο, πλοίο, αεροπορικά για Κατάνια
Κατάνια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βενετία στο Κατάνια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βενετία από το Κατάνια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βενετία στο Κατάνια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Κατάνια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Κατάνια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βενετία - Κατάνια.

Για το ταξίδι σας από το Βενετία στο Κατάνια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βενετία Κατάνια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βενετία και Κατάνια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βενετία προς Κατάνια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βενετία στο Κατάνια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βενετία Κατάνια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βενετία - Κατάνια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βενετία Κατάνια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βενετία με το Κατάνια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κατάνια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βενετία Κατάνια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βενετία και Κατάνια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κατάνια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βενετία είτε στο Κατάνια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βενετία στο Κατάνια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βενετία Κατάνια

Πόλη αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Πόλη προορισμού
Κατάνια
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
912 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Κατάνια
Αναζήτηση διαμονής στο Κατάνια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Κατάνια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βενετία στο Κατάνια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βενετία και Κατάνια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βενετία και Κατάνια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Κατάνια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βενετία στο Κατάνια;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βενετία ή του Κατάνια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βενετία και Κατάνια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βενετία-Κατάνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βενετία - Κατάνια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βενετία στο Κατάνια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Κατάνια προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Κατάνια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βενετία και Κατάνια δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βενετία στο Κατάνια;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Βενετία προς το Κατάνια είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βενετία προς το Κατάνια.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βενετία στο Κατάνια.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βενετία προς το Κατάνια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βενετία και Κατάνια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 912 km μεταξύ Βενετία και Κατάνια.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βενετία προς το Κατάνια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βενετία Κατάνια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βενετία προς το Κατάνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βενετία στο Κατάνια;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βενετία και Κατάνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βενετία προς το Κατάνια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κατάνια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βενετία-Κατάνια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βενετία προς το Κατάνια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κατάνια για να καλύψουν την απόσταση των 912 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βενετία; Πού θα φτάσω στο Κατάνια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βενετία

Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κατάνια

Catania
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κατάνια

Catania (Via D'Amico)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κατάνια

Catania Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κατάνια

Fontanarossa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βενετία Κατάνια
Αναζήτηση διαμονής στο Κατάνια

Πλοία Βενετία Κατάνια

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Κατάνια. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βενετία και Κατάνια και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κατάνια με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βενετία για το Κατάνια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία - Κατάνια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Βενετία προς Κατάνια ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βενετία προς το Κατάνια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βενετία και Κατάνια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Βενετία Κατάνια

TTT-Lines
TTT-Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία Κατάνια

Λεωφορείο Βενετία Κατάνια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βενετία-Κατάνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βενετία προς Κατάνια στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βενετία από Κατάνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κατάνια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βενετία-Κατάνια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βενετία-Κατάνια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Βενετία Κατάνια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βενετία Κατάνια

Τρένα Βενετία Κατάνια

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βενετία στο Κατάνια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Κατάνια.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βενετία προς το Κατάνια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βενετία προς το Κατάνια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βενετία στο Κατάνια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κατάνια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βενετία προς Κατάνια

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βενετία Κατάνια

Πτήσεις Βενετία Κατάνια

Αεροπορικές εταιρείες Βενετία Κατάνια

Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Volotea
Volotea
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βενετία Κατάνια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βενετία Κατάνια

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βενετία και Κατάνια, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βενετία και Κατάνια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βενετία και Κατάνια εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βενετία Κατάνια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βενετία Κατάνια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης