Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηγουμενίτσα με πλοίο
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βενετία στο Ηγουμενίτσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βενετία για Ηγουμενίτσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βενετία για το Ηγουμενίτσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βενετία Ηγουμενίτσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βενετία προς Ηγουμενίτσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία προς Ηγουμενίτσα

Λιμάνι αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Λιμάνι άφιξης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
925 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
28 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βενετία Ηγουμενίτσα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βενετία για Ηγουμενίτσα, θα βρείτε εισιτήρια από 107 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 416 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βενετία προς Ηγουμενίτσα είναι 232 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βενετία για το Ηγουμενίτσα είναι 25 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 25 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ηγουμενίτσα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ηγουμενίτσα σε 25 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 12:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ηγουμενίτσα αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 13:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα
232 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βενετία Ηγουμενίτσα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
107 € - 416 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βενετία Ηγουμενίτσα
25 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ηγουμενίτσα
12:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ηγουμενίτσα
13:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ηγουμενίτσα
14:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ηγουμενίτσα
16:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Βενετία-Ηγουμενίτσα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Ηγουμενίτσα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Για τη διέλευση από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Βενετία και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Ηγουμενίτσα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Βενετία-Ηγουμενίτσα λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Superfast Ferries Βενετία Ηγουμενίτσα
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
ANEK Lines Βενετία Ηγουμενίτσα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Βενετία-Ηγουμενίτσα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Minoan Lines Βενετία Ηγουμενίτσα
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηγουμενίτσα από το Βενετία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 28 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
28 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βενετία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηγουμενίτσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βενετία

Τα πλοία της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines αναχωρούν για το Ηγουμενίτσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βενετία:

Venezia Tronchetto
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηγουμενίτσα

Τα πλοία της Minoan Lines, ANEK Lines ή Superfast Ferries φτάνουν στο Ηγουμενίτσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Igoumenitsa
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βενετία προς Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βενετία για το Ηγουμενίτσα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 28 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 925 km μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Superfast Ferries, ANEK Lines και Minoan Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα: Superfast Ferries, ANEK Lines και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βενετία Ηγουμενίτσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βενετία και Ηγουμενίτσα, θα διανύσετε 925 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 107 € για τη χαμηλότερη, έως 416 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 232 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βενετία στις 12:00 με προορισμό το Ηγουμενίτσα.

Το τελευταίο πλοίο για Ηγουμενίτσα αναχωρεί από το Βενετία συνήθως στις 13:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Βενετία στο Ηγουμενίτσα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Βενετία στο Ηγουμενίτσα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βενετία Ηγουμενίτσα με τα πλοία ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βενετία έως την αποβίβαση στο Ηγουμενίτσα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Βενετία και το Ηγουμενίτσα.

Επιβίβαση στο Βενετία

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βενετία Ηγουμενίτσα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Βενετία / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βενετία εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βενετία - Ηγουμενίτσα / Στον τερματικό σταθμό του Βενετία, αναζητήστε τα γκισέ της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηγουμενίτσα / Στον τερματικό σταθμό του Βενετία εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Βενετία προς το Ηγουμενίτσα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Ηγουμενίτσα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ηγουμενίτσα:

  • Το λιμάνι του Ηγουμενίτσα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ηγουμενίτσα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Βενετία στο Ηγουμενίτσα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ηγουμενίτσα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηγουμενίτσα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ηγουμενίτσα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης