Προτεινόμενη διαδρομή
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μιλάνο με λεωφορείο, αεροπορικά
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βελιγράδι στο Μιλάνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βελιγράδι από το Μιλάνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βελιγράδι στο Μιλάνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βελιγράδι - Μιλάνο.

Για το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Μιλάνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βελιγράδι προς Μιλάνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βελιγράδι στο Μιλάνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βελιγράδι Μιλάνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βελιγράδι - Μιλάνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βελιγράδι Μιλάνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βελιγράδι με το Μιλάνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μιλάνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βελιγράδι Μιλάνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βελιγράδι είτε στο Μιλάνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βελιγράδι στο Μιλάνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βελιγράδι Μιλάνο

Πόλη αναχώρησης
Βελιγράδι
Σερβία
Πόλη προορισμού
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
889 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βελιγράδι Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βελιγράδι στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βελιγράδι στο Μιλάνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Βελιγράδι προς το Μιλάνο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βελιγράδι στο Μιλάνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βελιγράδι στο Μιλάνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βελιγράδι-Μιλάνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βελιγράδι προς το Μιλάνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 889 km μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μιλάνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βελιγράδι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βελιγράδι στο Μιλάνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Βελιγράδι-Μιλάνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βελιγράδι-Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βελιγράδι; Πού θα φτάσω στο Μιλάνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βελιγράδι

Belgrade
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βελιγράδι

Beograd
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βελιγράδι Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο

Λεωφορείο Βελιγράδι Μιλάνο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βελιγράδι-Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βελιγράδι προς Μιλάνο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μιλάνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βελιγράδι από Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μιλάνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βελιγράδι Μιλάνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βελιγράδι Μιλάνο

Τρένα Βελιγράδι Μιλάνο

Τα τρένα μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βελιγράδι στο Μιλάνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μιλάνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βελιγράδι στο Μιλάνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο.

Εταιρείες τρένων από Βελιγράδι προς Μιλάνο

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βελιγράδι Μιλάνο

Πτήσεις Βελιγράδι Μιλάνο

Αεροπορικές εταιρείες Βελιγράδι Μιλάνο

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Air Serbia
Air Serbia
Wizzair
Wizzair
Adria Airways
Adria Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Βελιγράδι Μιλάνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βελιγράδι Μιλάνο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βελιγράδι και Μιλάνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βελιγράδι Μιλάνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βελιγράδι Μιλάνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης