Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με αεροπορικά
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κρακοβία
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βουδαπέστη
Βουδαπέστη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρσοβία στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρσοβία στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, PKP Intercity, FlixBus, LEO Express ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρσοβία - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βαρσοβία Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βαρσοβία προς Κως

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρσοβία στο Κως, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαρσοβία Κως με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαρσοβία - Κως είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαρσοβία Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρσοβία με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρσοβία στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρσοβία Κως

Πόλη αναχώρησης
Βαρσοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
1775 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρσοβία και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, PKP Intercity, FlixBus, LEO Express ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρσοβία και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βαρσοβία στο Κως;
Άνεση Το πλοίο Βαρσοβία-Κως προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κως από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Κως αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Κως μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κως.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βαρσοβία και Κως μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κως.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαρσοβία στο Κως;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βαρσοβία ή του Κως βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Βαρσοβία προς το Κως είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βαρσοβία - Κως μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βαρσοβία-Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Κως;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Κως είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βαρσοβία προς το Κως είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κως (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρσοβία προς το Κως είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κως για να καλύψουν την απόσταση των 1775 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Βαρσοβία-Κως μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρσοβία προς το Κως;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρσοβία προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βαρσοβία και Κως είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1775 km μεταξύ Βαρσοβία και Κως.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βαρσοβία Κως έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βαρσοβία προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρσοβία; Πού θα φτάσω στο Κως;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρσοβία

Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Centrum
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης
Warszawa Młociny
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαρσοβία

Warszawa Centralna
Χάρτης
Warszawa Wschodnia
Χάρτης
Warszawa Zachodnia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης
Warsaw Modlin
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Βαρσοβία Κως

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βαρσοβία για το Κως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρσοβία - Κως στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρσοβία και Κως προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Βαρσοβία προς το Κως, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαρσοβία και Κως, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Βαρσοβία Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρσοβία Κως

Λεωφορείο Βαρσοβία Κως

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βαρσοβία από Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κως, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρσοβία και Κως είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βαρσοβία-Κως συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρσοβία-Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρσοβία προς Κως στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρσοβία Κως

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρσοβία Κως

Τρένα Βαρσοβία Κως

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βαρσοβία προς το Κως τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Βαρσοβία προς το Κως, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βαρσοβία προς το Κως μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βαρσοβία στο Κως. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Κως.

Εταιρείες τρένων από Βαρσοβία προς Κως

Russian Railways
Russian Railways
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαρσοβία Κως

Πτήσεις Βαρσοβία Κως

Αεροπορικές εταιρείες Βαρσοβία Κως

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Smart Wings
Smart Wings
Ryanair
Ryanair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Ellinair
Ellinair
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρσοβία Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης