Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντίσελντορφ με αεροπορικά, λεωφορείο
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρκελώνη από το Ντίσελντορφ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Thalys, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ.

Για το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βαρκελώνη προς Ντίσελντορφ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βαρκελώνη Ντίσελντορφ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρκελώνη με το Ντίσελντορφ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντίσελντορφ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Πόλη αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Πόλη προορισμού
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
1149 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Thalys, Deutsche Bahn, Eurolines CH ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρκελώνη προς το Ντίσελντορφ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρκελώνη προς το Ντίσελντορφ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βαρκελώνη Ντίσελντορφ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρκελώνη προς το Ντίσελντορφ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντίσελντορφ για να καλύψουν την απόσταση των 1149 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρκελώνη; Πού θα φτάσω στο Ντίσελντορφ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρκελώνη

Barcelone Norte
Χάρτης
Barcelone Sants
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Barcelona-Sants
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Barcelona-El Prat
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντίσελντορφ

Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Bilk
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Reisholz
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen Terminal
Χάρτης
Düsseldorf Völklinger Str
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Süd
Χάρτης
Düsseldorf-Friedrichstadt
Χάρτης
Düsseldorf-Garath
Χάρτης
Düsseldorf-Hamm
Χάρτης
Düsseldorf-Hellerhof
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
Düsseldorf-Rath
Χάρτης
Düsseldorf-Rath Mitte
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρκελώνη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ

Λεωφορείο Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρκελώνη προς Ντίσελντορφ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντίσελντορφ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Τρένα Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βαρκελώνη και Ντίσελντορφ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντίσελντορφ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βαρκελώνη προς το Ντίσελντορφ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Βαρκελώνη προς Ντίσελντορφ

SNCF
SNCF
Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Πτήσεις Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Αεροπορικές εταιρείες Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Luxair
Luxair
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρκελώνη Ντίσελντορφ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης