Προτεινόμενη διαδρομή
Βέρνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με αεροπορικά, λεωφορείο
Νάπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βέρνη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές
Βέρνη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Τορίνο
Τορίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βέρνη στο Νάπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βέρνη από το Νάπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βέρνη στο Νάπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βέρνη και Νάπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βέρνη και Νάπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βέρνη - Νάπολη.

Για το ταξίδι σας από το Βέρνη στο Νάπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βέρνη προς Νάπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βέρνη στο Νάπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βέρνη Νάπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βέρνη - Νάπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βέρνη Νάπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βέρνη με το Νάπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νάπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βέρνη Νάπολη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βέρνη και Νάπολη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νάπολη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βέρνη είτε στο Νάπολη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βέρνη στο Νάπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βέρνη Νάπολη

Πόλη αναχώρησης
Βέρνη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
867 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βέρνη Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βέρνη στο Νάπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βέρνη στο Νάπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βέρνη και Νάπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βέρνη και Νάπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βέρνη και Νάπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βέρνη στο Νάπολη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βέρνη και Νάπολη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βέρνη προς το Νάπολη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νάπολη για να καλύψουν την απόσταση των 867 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βέρνη στο Νάπολη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Βέρνη στο Νάπολη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βέρνη προς το Νάπολη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βέρνη στο Νάπολη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βέρνη και Νάπολη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Βέρνη - Νάπολη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βέρνη προς το Νάπολη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βέρνη προς το Νάπολη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Νάπολη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βέρνη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βέρνη; Πού θα φτάσω στο Νάπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βέρνη

Berne Studerstrasse
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βέρνη

Berne
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βέρνη

Belp
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βέρνη Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη

Λεωφορείο Βέρνη Νάπολη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βέρνη-Νάπολη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βέρνη-Νάπολη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βέρνη προς Νάπολη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βέρνη και Νάπολη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Βέρνη Νάπολη

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βέρνη Νάπολη

Τρένα Βέρνη Νάπολη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βέρνη προς το Νάπολη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βέρνη προς το Νάπολη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Βέρνη και Νάπολη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Βέρνη προς Νάπολη

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βέρνη Νάπολη

Πτήσεις Βέρνη Νάπολη

Αεροπορικές εταιρείες Βέρνη Νάπολη

Air Berlin
Air Berlin
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
SkyWork Airlines
SkyWork Airlines
Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Blue Air
Blue Air
Αναζήτηση για πτήσεις Βέρνη Νάπολη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βέρνη Νάπολη

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βέρνη και Νάπολη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βέρνη στο Νάπολη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βέρνη προς Νάπολη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βέρνη Νάπολη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βέρνη Νάπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης