Αστυπάλαια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νίσυρος με πλοίο
Νίσυρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αστυπάλαια στο Νίσυρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αστυπάλαια για Νίσυρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αστυπάλαια για το Νίσυρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αστυπάλαια Νίσυρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αστυπάλαια προς Νίσυρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αστυπάλαια προς Νίσυρος

Λιμάνι αναχώρησης
Αστυπάλαια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Νίσυρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
76 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αστυπάλαια Νίσυρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αστυπάλαια για Νίσυρος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 160 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αστυπάλαια προς Νίσυρος είναι 63 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αστυπάλαια για το Νίσυρος είναι 4 ώρες 13 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Νίσυρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νίσυρος σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αστυπάλαια στις 05:50. Το τελευταίο πλοίο για το Νίσυρος αναχωρεί από το λιμάνι του Αστυπάλαια στις 20:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος
63 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αστυπάλαια Νίσυρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 160 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αστυπάλαια Νίσυρος
4 ώρες 13 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νίσυρος
05:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νίσυρος
20:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νίσυρος
02:05
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νίσυρος
16:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νίσυρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Αστυπάλαια Νίσυρος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Νίσυρος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Αστυπάλαια στο Νίσυρος είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Αστυπάλαια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Νίσυρος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Αστυπάλαια Νίσυρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Αστυπάλαια-Νίσυρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αστυπάλαια-Νίσυρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νίσυρος από το Αστυπάλαια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
4 ώρες 40 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Αστυπάλαια Νίσυρος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αστυπάλαια-Νίσυρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αστυπάλαια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νίσυρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αστυπάλαια

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Νίσυρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αστυπάλαια:

Astypalea
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νίσυρος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Νίσυρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Nisyros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αστυπάλαια για το Νίσυρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 76 km μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αστυπάλαια Νίσυρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αστυπάλαια και Νίσυρος, θα διανύσετε 76 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 160 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 63 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αστυπάλαια στις 05:50 με προορισμό το Νίσυρος.

Το τελευταίο πλοίο για Νίσυρος αναχωρεί από το Αστυπάλαια συνήθως στις 20:45.

Πώς είναι η διέλευση από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αστυπάλαια στο Νίσυρος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αστυπάλαια Νίσυρος με τα πλοία Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αστυπάλαια έως την αποβίβαση στο Νίσυρος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αστυπάλαια και το Νίσυρος.

Αναχώρηση από το Αστυπάλαια με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Αστυπάλαια Νίσυρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αστυπάλαια / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αστυπάλαια - Νίσυρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νίσυρος / Από τον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Νίσυρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Νίσυρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Νίσυρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Νίσυρος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Νίσυρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Αστυπάλαια στο Νίσυρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Νίσυρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νίσυρος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νίσυρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Νίσυρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης