Προτεινόμενη διαδρομή
Αστυπάλαια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καστελόριζο με πλοίο
Καστελόριζο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αστυπάλαια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Καστελόριζο
Καστελόριζο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αστυπάλαια στο Καστελόριζο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αστυπάλαια για Καστελόριζο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αστυπάλαια για το Καστελόριζο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αστυπάλαια Καστελόριζο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αστυπάλαια προς Καστελόριζο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αστυπάλαια προς Καστελόριζο

Λιμάνι αναχώρησης
Αστυπάλαια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Καστελόριζο
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
295 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αστυπάλαια Καστελόριζο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αστυπάλαια για Καστελόριζο, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 377 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αστυπάλαια προς Καστελόριζο είναι 210 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αστυπάλαια για το Καστελόριζο είναι 13 ώρες 49 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Καστελόριζο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καστελόριζο σε 13 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αστυπάλαια στις 20:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο
210 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αστυπάλαια Καστελόριζο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 377 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αστυπάλαια Καστελόριζο
13 ώρες 49 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καστελόριζο
20:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καστελόριζο
10:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καστελόριζο
10:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καστελόριζο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Αστυπάλαια στο Καστελόριζο, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Καστελόριζο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αστυπάλαια-Καστελόριζο με το πλοίο της Blue Star Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Αστυπάλαια στο Καστελόριζο είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Αστυπάλαια Καστελόριζο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Αστυπάλαια-Καστελόριζο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αστυπάλαια-Καστελόριζο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Καστελόριζο από το Αστυπάλαια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
13 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αστυπάλαια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καστελόριζο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αστυπάλαια

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Καστελόριζο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αστυπάλαια:

Astypalea
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καστελόριζο

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Καστελόριζο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kastelorizo
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αστυπάλαια προς Καστελόριζο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αστυπάλαια για το Καστελόριζο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες για να καλύψετε τα 295 km μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αστυπάλαια Καστελόριζο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αστυπάλαια και Καστελόριζο, θα διανύσετε 295 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 43 € για τη χαμηλότερη, έως 377 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 210 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αστυπάλαια στις 20:45 με προορισμό το Καστελόριζο.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αστυπάλαια στο Καστελόριζο. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αστυπάλαια έως την αποβίβαση στο Καστελόριζο, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αστυπάλαια και το Καστελόριζο.

Αναχώρηση από το Αστυπάλαια με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αστυπάλαια Καστελόριζο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αστυπάλαια / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αστυπάλαια - Καστελόριζο / Στο Αστυπάλαια, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καστελόριζο / Στον τερματικό σταθμό του Αστυπάλαια εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Αστυπάλαια προς το Καστελόριζο: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Καστελόριζο είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καστελόριζο:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Καστελόριζο / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Καστελόριζο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Αστυπάλαια στο Καστελόριζο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καστελόριζο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Καστελόριζο / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Καστελόριζο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Καστελόριζο σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης