Προτεινόμενη διαδρομή
Ανκόνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτρα με πλοίο
Πάτρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανκόνα στο Πάτρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανκόνα για Πάτρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανκόνα για το Πάτρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανκόνα προς το Πάτρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανκόνα προς το Πάτρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανκόνα Πάτρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανκόνα προς Πάτρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανκόνα προς Πάτρα

Λιμάνι αναχώρησης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Λιμάνι άφιξης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
911 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
21 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανκόνα Πάτρα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα, θα βρείτε εισιτήρια από 91 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 378 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανκόνα προς Πάτρα είναι 200 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανκόνα για το Πάτρα είναι 22 ώρες 35 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 24 ώρες για να φτάσουν στο Πάτρα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάτρα σε 21 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 13:30. Το τελευταίο πλοίο για το Πάτρα αναχωρεί από το λιμάνι του Ανκόνα στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανκόνα προς το Πάτρα
200 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανκόνα Πάτρα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
91 € - 378 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανκόνα Πάτρα
22 ώρες 35 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
13:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
12:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
16:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανκόνα προς το Πάτρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανκόνα προς το Πάτρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανκόνα προς το Πάτρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Ανκόνα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ανκόνα στο Πάτρα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ανκόνα στο Πάτρα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πάτρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines ή Superfast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Ανκόνα Πάτρα
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτρα από το Ανκόνα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 21 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
21 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Ανκόνα Πάτρα
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανκόνα-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανκόνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανκόνα

Τα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries αναχωρούν για το Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανκόνα:

Ancona Molo Santa Maria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτρα

Τα πλοία της Superfast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανκόνα για το Πάτρα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 21 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 911 km μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines και Superfast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα: Minoan Lines και Superfast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανκόνα Πάτρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα, θα διανύσετε 911 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανκόνα προς το Πάτρα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 91 € για τη χαμηλότερη, έως 378 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 200 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανκόνα στις 13:30 με προορισμό το Πάτρα.

Το τελευταίο πλοίο για Πάτρα αναχωρεί από το Ανκόνα συνήθως στις 16:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ανκόνα στο Πάτρα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ανκόνα και Πάτρα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ανκόνα Πάτρα με τα πλοία ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ανκόνα έως την αποβίβαση στο Πάτρα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ανκόνα και το Πάτρα.

Επιβίβαση στο Ανκόνα

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ανκόνα Πάτρα:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ανκόνα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ανκόνα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Superfast Ferries ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ανκόνα - Πάτρα / Στο Ανκόνα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Superfast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Ανκόνα. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτρα / Στον τερματικό σταθμό του Ανκόνα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Minoan Lines ή Superfast Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ανκόνα προς το Πάτρα

Στο πλοίο της Superfast Ferries ή Minoan Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Πάτρα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάτρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πάτρα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Πάτρα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ανκόνα στο Πάτρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάτρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτρα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάτρα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πάτρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης