Ανάφη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φολέγανδρος με πλοίο
Φολέγανδρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανάφη στο Φολέγανδρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανάφη για Φολέγανδρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανάφη για το Φολέγανδρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανάφη Φολέγανδρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανάφη προς Φολέγανδρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανάφη προς Φολέγανδρος

Λιμάνι αναχώρησης
Ανάφη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Φολέγανδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
82 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φολέγανδρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Φολέγανδρος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ανάφη-Φολέγανδρος με το πλοίο της LANE Sea Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Ανάφη-Φολέγανδρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της LANE Sea Line για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ανάφη στο Φολέγανδρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Φολέγανδρος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Ανάφη Φολέγανδρος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Φολέγανδρος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανάφη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φολέγανδρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανάφη

Τα πλοία της LANE Sea Line αναχωρούν για το Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανάφη:

Anafi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φολέγανδρος

Τα πλοία της LANE Sea Line φτάνουν στο Φολέγανδρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Folegandros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανάφη για το Φολέγανδρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 82 km μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (LANE Sea Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος: LANE Sea Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανάφη Φολέγανδρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος, θα διανύσετε 82 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ανάφη στο Φολέγανδρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ανάφη και Φολέγανδρος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της LANE Sea Line, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ανάφη έως την αποβίβαση στο Φολέγανδρος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ανάφη και το Φολέγανδρος.

Αναχώρηση από το Ανάφη με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ανάφη Φολέγανδρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ανάφη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ανάφη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ανάφη - Φολέγανδρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της LANE Sea Line στον τερματικό σταθμό του Ανάφη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φολέγανδρος / Από τον τερματικό σταθμό του Ανάφη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της LANE Sea Line θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ανάφη προς το Φολέγανδρος

Στα πλοία της LANE Sea Line, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Φολέγανδρος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Φολέγανδρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Φολέγανδρος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Φολέγανδρος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ανάφη στο Φολέγανδρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Φολέγανδρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Φολέγανδρος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Φολέγανδρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Φολέγανδρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης