Προτεινόμενη διαδρομή
Ανάφη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σητεία με πλοίο
Σητεία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανάφη στο Σητεία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανάφη για Σητεία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανάφη για το Σητεία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανάφη προς το Σητεία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανάφη προς το Σητεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανάφη Σητεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανάφη προς Σητεία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανάφη προς Σητεία

Λιμάνι αναχώρησης
Ανάφη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σητεία
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
131 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανάφη Σητεία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανάφη για Σητεία, θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 139 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανάφη προς Σητεία είναι 79 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανάφη για το Σητεία είναι 3 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σητεία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σητεία σε 3 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανάφη στις 02:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανάφη προς το Σητεία
79 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανάφη Σητεία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 139 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανάφη Σητεία
3 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σητεία
02:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σητεία
05:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανάφη προς το Σητεία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανάφη προς το Σητεία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σητεία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανάφη προς το Σητεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ανάφη στο Σητεία με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σητεία.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries στο Ανάφη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σητεία. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Ανάφη στο Σητεία. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ανάφη-Σητεία με το πλοίο της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Σητεία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανάφη και Σητεία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ανάφη Σητεία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ανάφη-Σητεία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ανάφη και Σητεία. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σητεία από το Ανάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
8 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aigaion Pelagos Ανάφη Σητεία
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Ανάφη και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Ανάφη Σητεία
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ανάφη-Σητεία καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ανάφη και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανάφη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σητεία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανάφη

Τα πλοία της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανάφη:

Anafi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σητεία

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines φτάνουν στο Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sitia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανάφη για το Σητεία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες για να καλύψετε τα 131 km μεταξύ Ανάφη και Σητεία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Σητεία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Aigaion Pelagos και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανάφη και Σητεία.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανάφη και Σητεία: ANEK Lines, Aigaion Pelagos και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανάφη Σητεία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανάφη και Σητεία, θα διανύσετε 131 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανάφη προς το Σητεία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 139 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 79 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανάφη στις 02:30 με προορισμό το Σητεία.

Η εμπειρία σας από το Ανάφη προς το Σητεία

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ανάφη και Σητεία. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ανάφη έως την αποβίβαση στο Σητεία, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ανάφη και το Σητεία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ανάφη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ανάφη Σητεία, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ανάφη / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ανάφη εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ανάφη - Σητεία / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Ανάφη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σητεία / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ανάφη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Ανάφη προς το Σητεία: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Σητεία είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σητεία:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σητεία / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σητεία. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σητεία από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ανάφη στο Σητεία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σητεία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σητεία είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σητεία είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σητεία αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης