Προτεινόμενη διαδρομή
Ανάφη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρ με πλοίο
Παρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανάφη στο Παρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανάφη για Παρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανάφη για το Παρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανάφη προς το Παρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανάφη προς το Παρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανάφη Παρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανάφη προς Παρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανάφη προς Παρ

Λιμάνι αναχώρησης
Ανάφη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Παρ
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
147 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανάφη Παρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανάφη για Παρ, θα βρείτε εισιτήρια από 21 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 158 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανάφη προς Παρ είναι 90 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανάφη για το Παρ είναι 4 ώρες 52 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες για να φτάσουν στο Παρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παρ σε 3 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανάφη στις 02:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανάφη προς το Παρ
90 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανάφη Παρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
21 € - 158 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανάφη Παρ
4 ώρες 52 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παρ
02:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παρ
06:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παρ
08:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανάφη προς το Παρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανάφη προς το Παρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανάφη προς το Παρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ανάφη έως το Παρ, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Ανάφη προς το Παρ, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Παρ. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ανάφη μέχρι την αναχώρησή του από το Παρ. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Παρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανάφη και Παρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ανάφη Παρ
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ανάφη-Παρ και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ανάφη και Παρ. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παρ από το Ανάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
4 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Ανάφη Παρ
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ανάφη-Παρ καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ανάφη και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Ανάφη Παρ
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Ανάφη και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανάφη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανάφη

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos αναχωρούν για το Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανάφη:

Anafi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παρ

Τα πλοία της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kasos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ανάφη προς Παρ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανάφη για το Παρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 147 km μεταξύ Ανάφη και Παρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Παρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανάφη και Παρ.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανάφη και Παρ: ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανάφη Παρ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανάφη και Παρ, θα διανύσετε 147 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανάφη προς το Παρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 21 € για τη χαμηλότερη, έως 158 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 90 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανάφη στις 02:30 με προορισμό το Παρ.

Πώς είναι η διέλευση από το Ανάφη προς το Παρ;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ανάφη και Παρ. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ανάφη έως την αποβίβαση στο Παρ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ανάφη και το Παρ.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ανάφη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ανάφη Παρ, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ανάφη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ανάφη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ανάφη - Παρ / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Ανάφη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Παρ / Στον τερματικό σταθμό του Ανάφη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Ανάφη προς το Παρ: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Παρ

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Παρ:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Παρ / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Παρ από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ανάφη στο Παρ με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Παρ.
  • Αφήστε το πλοίο και το Παρ είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Παρ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Παρ αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης