Προτεινόμενη διαδρομή
Ανάφη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με πλοίο
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανάφη στο Μήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανάφη για Μήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανάφη για το Μήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανάφη προς το Μήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανάφη προς το Μήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανάφη Μήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines ή LANE Sea Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανάφη προς Μήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανάφη προς Μήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Ανάφη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
128 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανάφη προς το Μήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανάφη προς το Μήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανάφη προς το Μήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ανάφη στο Μήλος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μήλος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Ανάφη-Μήλος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Ανάφη έως την αποβίβαση στο Μήλος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της ANEK Lines ή LANE Sea Line είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ανάφη στο Μήλος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Μήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανάφη και Μήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines ή LANE Sea Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ανάφη Μήλος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ανάφη-Μήλος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ανάφη και Μήλος. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μήλος από το Ανάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
6 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
LANE Sea Line Ανάφη Μήλος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Μήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Ανάφη και Μήλος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανάφη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανάφη

Τα πλοία της ANEK Lines ή LANE Sea Line αναχωρούν για το Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανάφη:

Anafi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μήλος

Τα πλοία της LANE Sea Line ή ANEK Lines φτάνουν στο Μήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανάφη για το Μήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 128 km μεταξύ Ανάφη και Μήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Μήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines και LANE Sea Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανάφη και Μήλος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανάφη και Μήλος: ANEK Lines και LANE Sea Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανάφη Μήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανάφη και Μήλος, θα διανύσετε 128 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ανάφη στο Μήλος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ανάφη στο Μήλος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ανάφη Μήλος με τα πλοία ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries ή Hellenic Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ανάφη έως την αποβίβαση στο Μήλος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ανάφη και το Μήλος.

Επιβίβαση στο Ανάφη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ανάφη Μήλος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ανάφη / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ανάφη εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines ή LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ανάφη - Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Ανάφη, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines ή LANE Sea Line και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μήλος / Στον τερματικό σταθμό του Ανάφη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines ή LANE Sea Line για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ανάφη προς το Μήλος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines ή LANE Sea Line όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μήλος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μήλος:

  • Το λιμάνι του Μήλος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Μήλος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μήλος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ανάφη στο Μήλος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μήλος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μήλος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μήλος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μήλος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης