Προτεινόμενη διαδρομή
Ανάφη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Ανάφη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ανάφη στο Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ανάφη για Πειραιάς (Αθήνα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ανάφη για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ανάφη προς Πειραιάς (Αθήνα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ανάφη προς Πειραιάς (Αθήνα)

Λιμάνι αναχώρησης
Ανάφη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
256 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ανάφη για Πειραιάς (Αθήνα), θα βρείτε εισιτήρια από 46 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 294 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ανάφη προς Πειραιάς (Αθήνα) είναι 163 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ανάφη για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι 8 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα) σε 7 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ανάφη στις 01:45. Το τελευταίο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το λιμάνι του Ανάφη στις 05:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα)
163 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
46 € - 294 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα)
8 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
01:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
05:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
09:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
14:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα) είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πειραιάς (Αθήνα) χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ανάφη στο Πειραιάς (Αθήνα) κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα), αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα) νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα)
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα). Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Ανάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
10 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα)
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα). Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Ανάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
10 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
LANE Sea Line Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα)
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Aigaion Pelagos Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα)
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ανάφη-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ανάφη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πειραιάς (Αθήνα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Ανάφη

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos αναχωρούν για το Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ανάφη:

Anafi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ανάφη για το Πειραιάς (Αθήνα), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 256 km μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line και Aigaion Pelagos). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα).

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα): Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line και Aigaion Pelagos.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα), θα διανύσετε 256 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 46 € για τη χαμηλότερη, έως 294 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 163 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ανάφη στις 01:45 με προορισμό το Πειραιάς (Αθήνα).

Το τελευταίο πλοίο για Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το Ανάφη συνήθως στις 05:50.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ανάφη προς το Πειραιάς (Αθήνα) με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ανάφη στο Πειραιάς (Αθήνα). Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα) με τα πλοία Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Ανάφη έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ανάφη και το Πειραιάς (Αθήνα).

Επιβίβαση στο Ανάφη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ανάφη Πειραιάς (Αθήνα), παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ανάφη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ανάφη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ανάφη - Πειραιάς (Αθήνα) / Στο Ανάφη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Ανάφη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) / Από τον τερματικό σταθμό του Ανάφη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ανάφη και Πειραιάς (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Aigaion Pelagos όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πειραιάς (Αθήνα) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πειραιάς (Αθήνα) / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πειραιάς (Αθήνα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης