Προτεινόμενη διαδρομή
Αμοργός
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύρος με πλοίο
Σύρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμοργός
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αμοργός στο Σύρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αμοργός για Σύρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αμοργός για το Σύρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αμοργός προς το Σύρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αμοργός προς το Σύρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αμοργός Σύρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αμοργός προς Σύρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αμοργός προς Σύρος

Λιμάνι αναχώρησης
Αμοργός
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
105 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αμοργός προς το Σύρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αμοργός προς το Σύρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αμοργός προς το Σύρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Αμοργός έως το Σύρος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Αμοργός, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σύρος γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Αμοργός Σύρος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σύρος εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αμοργός και Σύρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αμοργός και Σύρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Αμοργός Σύρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Αμοργός-Σύρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αμοργός-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Αμοργός και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Αμοργός Σύρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αμοργός-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Αμοργός και Σύρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύρος από το Αμοργός και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
5 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Αμοργός Σύρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Αμοργός-Σύρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αμοργός-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Αμοργός και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αμοργός; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αμοργός

Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αμοργός:

Aegiali
Χάρτης
Katapola
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines φτάνουν στο Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αμοργός προς Σύρος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αμοργός για το Σύρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 105 km μεταξύ Αμοργός και Σύρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αμοργός και Σύρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Sea Jets και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αμοργός και Σύρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αμοργός και Σύρος: ANEK Lines, Sea Jets και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αμοργός Σύρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αμοργός και Σύρος, θα διανύσετε 105 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Αμοργός προς το Σύρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αμοργός και Σύρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αμοργός έως την αποβίβαση στο Σύρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines, Hellenic Seaways και Minoan Lines. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αμοργός και το Σύρος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Αμοργός

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Αμοργός Σύρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Αμοργός / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Αμοργός αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αμοργός - Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Αμοργός, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Αμοργός εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αμοργός και Σύρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σύρος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σύρος:

  • Το λιμάνι του Σύρος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σύρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σύρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σύρος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σύρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύρος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης